Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1 Grand Prix Mexico 2024

Uitslag tweede vrije training Formule 1 GP Mexico 2024

Carlos Sainz heeft de snelste tijd gereden tijdens de tweede vrije training voor de Formule 1 Grand Prix van Mexico. Oscar Piastri zette de tweede tijd neer, gevolgd door Yuki Tsunoda en Charles Leclerc.

Sainz FP1 Mexico
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

De tweede sessie op het Autodromo Hermanos Rodriguez stond in het teken van de banden voor 2025. De tijden van de coureurs waren zodoende niet echt relevant. Voor Max Verstappen werd het echter een sessie om snel te vergeten, want hij kwam maar tot vier rondjes. De motorproblemen van de eerste training speelden opnieuw op.

Ook voor George Russell was het geen lekkere sessie, want hij crashte hard. Carlos Sainz zette de snelste tijd neer, gevolgd door Oscar Piastri en Yuki Tsunoda. Lando Norris kwam tot de vijfde tijd, met Lewis Hamilton op de zevende plek. Sergio Perez kwam niet verder dan P9. Verstappen zette geen tijd neer, met P19 tot gevolg.

Bekijk hieronder de volledige uitslag!

Uitslag Tweede vrije training - Mexico

Unibet
# Coureur Team Tijd Band
Resultaten worden geladen...

Dit weekend wordt de GP van Mexico verreden. Als Max Verstappen of een andere favoriet dit weekend wint in Mexico, betaalt Unibet maar liefst 50 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
GP Mexico Uitslag tweede vrije training Formule 1 GP Mexico 2024