Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

Van Buren wijst gedroomde Verstappen-uitdagers aan: "Zij snappen het moderne racen"

Max Verstappen is natuurlijk de gedoodverfde favoriet de komende jaren, maar als het aan Rudy van Buren ligt, dan krijgt hij in 2024 meer tegenstand. Twee coureurs in het bijzonder moeten wat hem betreft voorop lopen in de strijd tegen het dominante Red Bull.

Miami 2023 start
Interview
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages
Rudy van Buren was dit jaar als Red Bull simulator- en ontwikkelingscoureur een van de vele kleine puzzelstukjes die op hun plek vielen bij het team uit Milton Keynes. Hij was mede verantwoordelijk voor het bizar goede seizoen van Max Verstappen en Red Bull. Als medewerker van het team hoopt hij uiteraard dat 2024 weer zo succesvol gaat zijn, maar als hij in gesprek met RacingNews365 wordt gevraagd naar de gedroomde kampioenskandidaten voor 2024, dan noemt hij naast Verstappen nog twee andere namen.

De coureur zat samen met RacingNews365 om terug te blikken op het Formule 1-seizoen 2023. In het tweede deel legt hij verschillende coureurs en teams onder de loep. In de onderstaande video velt hij zijn oordeel en blikt hij ook alvast vooruit op 2024. Welke twee coureurs gaan dan, zo hoopt hij, samen de strijd met Verstappen aan?

Verstappen is dit weekend de grote favoriet voor de winst in Italië! Als hij de race wint betaalt Unibet maar liefst 30 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 30 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Mercedes Hamilton wijst eigen vervanger aan: "Ik zou hem kiezen"