Welkom bij RacingNews365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RacingNews365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Meld je aan
Max Verstappen

Verstappen deed naar eigen zeggen niks verkeerd: "Ik houd me niet in"

Wat Max Verstappen betreft treft hem geen blaam in de botsing tussen hem en Kimi Raikkonen in de eerste bocht van de Belgische GP. Volgens de Nederlander was het een race-incident, geheel in lijn met wat de wedstrijdleiding oordeelde.

Verstappen Raikkonen Belgie 2019
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Alfa Romeo

Toen het in het programma Peptalk van Ziggo Sport ging over leren van fouten uit het verleden, was de vraag aan Max Verstappen van de mannen aan tafel galshelder: "Had je afgelopen weekend rustiger aan moeten doen in de eerste bocht na jouw slechte start?"

"Achteraf is het natuurlijk altijd makkelijker oordelen, maar het maakt dan allemaal al niet meer uit, omdat het toch al gebeurd is. Ik denk niet dat ik een fout maakte en ik ben er ook de man niet naar om me in te houden."

"Ik denk niet dat ik fout zat en ik denk overigens dat ook Kimi Raikkonen niet fout zat, want hij zag me gewoon niet. Bovendien zou ik nooit in die situatie zijn gekomen als mijn start gewoon goed was geweest, dus daar ligt het werkelijke probleem", aldus de man die dat probleem uitgebreid toelichtte.

Vervolgens gaat de Red Bull-coureur die dit seizoen reeds twee Grands Prix won door over waarom hij niet gezien werd door de Fin: "De spiegels die op onze auto's zitten kan je net zo goed verwijderen, daar zie je helemaal niks in. Tegenwoordig worden ze ook nog eens zo geplaatst dat het enkel aerodynamisch gewin oplevert, die dingen halen zo echt niets uit."

Forbidden

Weddenschappen Max Verstappen

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

47 reacties

RN365 Special
Verstappen koestert 'huwelijk' met geliefde Lambiase: "Maar wie is het mannetje, wie het vrouwtje?"

RacingNews365 zat na het F1-seizoen samen met niemand minder dan Max Verstappen voor een exclusief interview. In dit eerste deel vertelt Max over Gianpiero 'GP' Lambiase, zijn race-engineer met wie hij als het even kan voor altijd samen wil werken. Hij beschrijft de onderlinge relatie gekscherend als een 'huwelijk'. Maar wie is nou het mannetje en wie het vrouwtje?

Lees meer
Viaplay
x
Breaking Ferrari en teambaas Binotto uit elkaar