Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
RN365 Formule 1-Podcast

Verstappen en Red Bull kunnen enkel verliezen in Monaco

Hij is er weer. De nieuwste RN365 F1-podcast. Als er een race is waarin in andere Formule 1-teams wellicht iets uit kunnen richten tegen Red Bull, dan is het volgens het podcasttrio de F1 GP van Monaco wel. Aangezien niemand van een overwinning op zal kijken, kunnen Red Bull en Verstappen eigenlijk alleen maar verliezen.

Verstappen Monaco
Formule 1 Podcast
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Zelfs na een onverwacht F1-loos weekend weten de heren Tom Coronel, Ruud Dimmers en Joris Mosterdijk de gloednieuwe F1-podcast van RacingNews365 weer moeiteloos vol te kletsen.

Met twee van de grootste autosportwedstrijden ter wereld in het verschiet is dat wellicht ook niet zo moeilijk, zeker niet als we met Max Verstappen en Rinus VeeKay in respectievelijk de Formule 1 GP van Monaco en de Indy 500 twee favorieten in huis hebben.

De Indy 500 wordt 'The Greatest Spectacle in Racing' genoemd. Terecht? Of is de GP van Monaco toch iets mooiers? En daarover gesproken: welke coureurs gaan zich schuldig maken aan trucjes op de zaterdag om zo de poleposition veilig te stellen en daarmee de race-overwinning?

Forbidden

Weddenschappen Max Verstappen

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

0 reacties

Viaplay
RN365 Special
RacingNews365 premium: Hét abonnement voor de echte racefan!

Beleef het F1-seizoen als nooit te voren met RN365 premium en profiteer onder meer van een exclusieve app en advertentievrije site.

Lees meer
x
Analyse Vrees Verstappen komt uit: wat betekent het vertrek van Marshall voor Red Bull?