Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

Verstappen geeft typisch 'advies' aan jongere zelf

Als Max Verstappen advies kon geven aan zijn jongere zelf, wat zou het zijn? De Nederlander hoeft er niet lang over na te denken, en het is geen grote verrassing.

Max Verstappen heeft op 24-jarige leeftijd al een aantal grandioze prestaties behaald om op terug te kijken. 23 Formule 1-overwinningen, ruim zestig podiums en natuurlijk de wereldtitel van 2021. Tezamen met sponsor Tag Heuer blikt hij in de podcast The Edge terug op zijn eerste wereldtitel. Wanneer hij wordt gevraagd naar advies voor zijn jongere zelf, reageert hij daar op typische Verstappen-wijze op.

"Als ik advies moest geven aan mijn jongere zelf, dan zou ik dat niet doen", zo trapt de regerend F1-kampioen af. "Ik zou alles precies zo doen zoals ik het toen heb gedaan, want je moet ook fouten maken om een beter persoon te worden."

Verstappen: 'Fouten belangrijk voor je carrière'

Het werkt volgens Verstappen juist averechts om fouten te vermijden. "Als je een jonge Max weerhoudt van het maken van fouten, dan leert hij er niet van. Je moet die fouten maken om er echt van te leren."

"Iemand kan je 100 keer vertellen 'doe dit niet' en 'doe dat niet', maar je gaat die fouten maken en het is goed om deze te maken", vindt de Limburger. "Als het pijn doet, dan raakt het je. Ik denk dat dit soort momenten goed zijn voor je carrière, want soms word je er een beter persoon van, denk ik."

Ook interessant:

Ferrari én Red Bull pakken in Spanje allebei uit met updates. Het maakt dat we het beste van Red Bull en Max Verstappen nog niet hebben gezien, maar dat kan evengoed voor Ferrari en Charles Leclerc gelden. Wat zegt het podcast-panel?

Luister nu de podcast met Tom Coronel, Ruud Dimmers en host Joris Mosterdijk.

Het F1-seizoen is afgelopen, maar RacingNews365 gaat volle bak door. Op 13 december kan jij aanwezig zijn bij ons live event. Een toffe F1-avond met een live F1-podcast met Tom Coronel, Ruud Dimmers en host Joris Mosterdijk! Tevens ga jij gaat ook zelf racen in een simulator! Ben je een echte kenner? Dat mag je bewijzen in de pubquiz, met toffe prijzen!

Kortom, het ideale avondje uit!

Bestel snel jouw tickets op=op
Forbidden

Weddenschappen Max Verstappen

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

8 reacties

Viaplay

Unibet
x
Breaking Viaplay bevestigt verregaande maatregelen en vertrek uit meerdere landen