Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

Verstappen gretig: "Ik wil evengoed winnen op zondag"

Max Verstappen zette op de vrijdag in Qatar nog geen stap verkeerd en pakte op overtuigende wijze de poleposition. Maar wat nou als hij op zaterdag al kampioen wordt? Dan doet die race op zondag er niet zoveel meer toe, toch...

Verstappen Qatar 2023
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Red Bull Content Pool

Bovenstaande vraag wordt Max Verstappen nog net niet letterlijk op die manier voorgelegd, maar er wordt hem wel gevraagd wat die race op zondag dan nog betekent: "Ik wil dan evengoed winnen", zo begint hij zijn betoog.

"Als je op poleposition staat, wil je ook gewoon winnen, maar evengoed hopen we ook morgen op een goede race. De auto is snel, maar we weten ook dat het morgenochtend, of middag, het is maar hoe je het bekijkt, lastiger wordt om de banden goed te laten werken als er weer veel zand op de baan ligt."

"Maar deze start van het weekend is goed, meer kan ik me nu niet wensen", aldus de nu nog tweevoudig wereldkampioen, die ook nog even kort inging op de baanomstandigheden.

"Het is erg tricky op de baan, onder andere ook met het nieuwe asfalt dat nog goed ingereden moet worden. Het maakt dat de grip peaky is, waardoor de achterkant van de auto bij net iets te veel pushen onder je vandaan springt. Maar ik ben blij om op poleposition te staan. Het was een goede dag."

Het F1-seizoen is afgelopen, maar RacingNews365 gaat volle bak door. Op 13 december kan jij aanwezig zijn bij ons live event. Een toffe F1-avond met een live F1-podcast met Tom Coronel, Ruud Dimmers en host Joris Mosterdijk! Tevens ga jij gaat ook zelf racen in een simulator! Ben je een echte kenner? Dat mag je bewijzen in de pubquiz, met toffe prijzen!

Kortom, het ideale avondje uit!

Bestel snel jouw tickets op=op
Forbidden

Weddenschappen Max Verstappen

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

Formule 1 GP Qatar 2023 RN365 Nieuwsdossier

5 reacties

Viaplay

Unibet
x
Red Bull Red Bull verliest grote voorsprong op één belangrijk vlak