Welkom bij RacingNews365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RacingNews365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Meld je aan
Max Verstappen

Verstappen haalt uit naar Britse reporter: "Hij toont geen respect voor me"

Max Verstappen en Red Bull hebben Sky Sports gedurende het Grand Prix-weekend in Mexico geboycot. De Nederlander legt uit waarom hij het beter vond om (tijdelijk) niet meer te praten met het Britse medium.

Na opmerkingen vanuit het Sky Sports-kamp hebben Max Verstappen en Red Bull besloten om het nieuwsmedium niet meer te woord te staan in Mexico. Ted Kravitz was hiervoor de reden. De pitreporter van de Britse zender sprak volgens Verstappen en Red Bull denigrerend over de Nederlander en zijn wereldtitel van 2021.

Verstappen is tijdens het weekend inderdaad niet in gesprek geweest met Sky Sports en na afloop van de race legt hij uit waarom. "Er wordt nogal respectloos gesproken, vooral door één bepaald persoon. Op een gegeven moment is het genoeg en accepteer ik het niet meer. Je kan niet telkens in het verleden blijven hangen. Op een gegeven moment moet je het achter je laten."

Verstappen baalt van giftige omgeving op social media

Met uitspraken zoals de opmerkingen vanuit Sky Sports wordt er volgens Verstappen een meer gepolariseerde Formule 1-community gecreëerd. "Social media is een erg toxische omgeving en als je je telkens zo opstelt op de televisie, dan maak je het alleen maar erger in plaats van beter in de wereld."

"Je blijft dan geen respect voor me tonen, dus daarom heb ik besloten om maar niet meer te antwoorden", aldus de Nederlander, die in Mexico geschiedenis schreef door zijn veertiende race van het Formule 1-seizoen te winnen. Hiermee heeft hij meer overwinningen dan wie dan ook in een enkel seizoen.

Forbidden

Weddenschappen Max Verstappen

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

Formule 1 GP Mexico 2022 RN365 Nieuwsdossier

55 reacties

RN365 Special
Verstappen koestert 'huwelijk' met geliefde Lambiase: "Maar wie is het mannetje, wie het vrouwtje?"

RacingNews365 zat na het F1-seizoen samen met niemand minder dan Max Verstappen voor een exclusief interview. In dit eerste deel vertelt Max over Gianpiero 'GP' Lambiase, zijn race-engineer met wie hij als het even kan voor altijd samen wil werken. Hij beschrijft de onderlinge relatie gekscherend als een 'huwelijk'. Maar wie is nou het mannetje en wie het vrouwtje?

Lees meer
Viaplay
x
EXCLUSIEF Verstappen koestert 'huwelijk' met geliefde Lambiase: "Maar wie is het mannetje, wie het vrouwtje?"