Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Verstappen haalt uit naar Britse reporter: "Hij toont geen respect voor me"

Max Verstappen en Red Bull hebben Sky Sports gedurende het Grand Prix-weekend in Mexico geboycot. De Nederlander legt uit waarom hij het beter vond om (tijdelijk) niet meer te praten met het Britse medium.

Na opmerkingen vanuit het Sky Sports-kamp hebben Max Verstappen en Red Bull besloten om het nieuwsmedium niet meer te woord te staan in Mexico. Ted Kravitz was hiervoor de reden. De pitreporter van de Britse zender sprak volgens Verstappen en Red Bull denigrerend over de Nederlander en zijn wereldtitel van 2021. Verstappen is tijdens het weekend inderdaad niet in gesprek geweest met Sky Sports en na afloop van de race legt hij uit waarom. "Er wordt nogal respectloos gesproken, vooral door één bepaald persoon. Op een gegeven moment is het genoeg en accepteer ik het niet meer. Je kan niet telkens in het verleden blijven hangen. Op een gegeven moment moet je het achter je laten."

Verstappen baalt van giftige omgeving op social media

Met uitspraken zoals de opmerkingen vanuit Sky Sports wordt er volgens Verstappen een meer gepolariseerde Formule 1-community gecreëerd. "Social media is een erg toxische omgeving en als je je telkens zo opstelt op de televisie, dan maak je het alleen maar erger in plaats van beter in de wereld." "Je blijft dan geen respect voor me tonen, dus daarom heb ik besloten om maar niet meer te antwoorden", aldus de Nederlander, die in Mexico geschiedenis schreef door zijn veertiende race van het Formule 1-seizoen te winnen. Hiermee heeft hij meer overwinningen dan wie dan ook in een enkel seizoen.

Viaplay
x
Max Palmer: "Verstappen kon kampioenschap beslissen, maar zette zichzelf buitenspel"