Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Verstappen jaagt op unieke trilogie tijdens Braziliaans GP-weekend op Viaplay

Max Verstappen kan dit weekend zijn vijftiende overwinning van het seizoen behalen. Op Viaplay kan je al zijn verrichtingen, van de eerste tot de laatste meter, op de voet volgen.

Ook aankomend weekend staat weer bol van Formule 1-spektakel. Max Verstappen is kampioen, Red Bull is kampioen, maar er zijn nog steeds drie spannende races te gaan. Dit weekend zijn er twee, want op zaterdag vindt in Brazilië een sprintrace plaats, gevolgd door de Grand Prix op zondag. Max Verstappen aast op een dubbeloverwinning en een unieke trilogie. Wint hij namelijk de sprintrace, dan heeft hij alle drie de Formule 1-sprintraces gewonnen in 2022. Bovendien neemt hij dan op gepaste wijze revanche voor vorig jaar, toen hij de sprintrace verloor van Valtteri Bottas. Het is van de vijf sprintraces tot nu toe de enige die niet door de Red Bull-coureur werd gewonnen. De echte punten worden echter pas op zondag verdeeld tijdens de Grand Prix van Brazilië. Ook tijdens de hoofdrace gaat Max op zoek naar revanche, want vorig jaar was het Lewis Hamilton die aan hem voorbij ging tijdens de race en er uiteindelijk met de zege van door ging. Op Viaplay kan je meegaan op avontuur met Verstappen in de jacht op de sprinttrilogie. Er is elke dag spektakel, want op vrijdagavond begint wordt er na de eerste vrije training om 20:00 uur Nederlandse tijd gekwalificeerd. De voorbeschouwing op Viaplay begint om 19:30 uur, waar Amber Brantsen de presentatie verzorgd en Christijan Albers en Ernest Knoors aansluiten als analisten. Kijk de Formule 1 GP van Brazilië live op Viaplay.

Twee races op Viaplay!

Na een tweede vrije training op zaterdagmiddag wordt er op zaterdagavond geracet. De sprintrace begint om 20:30 uur Nederlandse tijd, maar de voorbeschouwing begint al een uur eerder! Wederom zal Albers aansluiten in de studio, met dit keer niet Knoors, maar Giedo van der Garde aan zijn zijde als F1-analist. Maar het raceweekend gaat nog langer door, want ook op zondag wordt er geracet. Dit maal gaat het niet om 8, maar om 25 WK-punten tijdens de GP van Brazilië, die om 19:00 uur aan wordt gevangen. De voorbeschouwing op Viaplay begint echter een uur eerder, om 18:00 uur stipt, met opnieuw Albers en de altijd goed gemutste Tom Coronel die de plaats van Van der Garde opvult. Zoals vanouds wordt het commentaar vanaf het circuit verzorgd door het duo Nelson Valkenburg en Melroy Heemskerk, terwijl Mike Hezemans alle F1-coureurs en andere prominenten aan de tand mag voelen in de pitstraat. Mocht je alles door de ogen van Verstappen willen zien, dan is er zoals altijd een Viaplay-kanaal waarop je elke milliseconde van de races en kwalificatie vanuit de cockpit van Verstappen kan zien. Kijk de Formule 1 GP van Brazilië live op Viaplay.

Viaplay
x
Red Bull Horner maakt einde aan speculaties omtrent Red Bull-toekomst