Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

Verstappen neemt wereldbeker in ontvangst: "Hoop niet dat het hier stopt"

Max Verstappen is in Bakoe officieel tot wereldkampioen gekroond tijdens het FIA-gala. De Nederlander hield een speech voor het publiek.

Verstappen Horner FIA Ceremony
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © FIA

Na een dominant seizoen met negentien zeges werd Max Verstappen in Bakoe in het zonnetje gezet tijdens het FIA-gala. Een onderdeel van de prestigieuze bijeenkomst is het uitreiken van de trofee en de daaropvolgende speech van de wereldkampioen. RacingNews365 was live aanwezig bij de ceremonie, die nu op YouTube wordt uitgezonden. Verstappen, inmiddels voor de derde keer rij wereldkampioen, vertelt op welk moment het echt tot hem doordrong wat voor seizoen het is geweest.

"Ik denk dat ik er echt bij stilstond op het podium in Abu Dhabi", stelt de wereldkampioen. "Dan realiseer je je dat het seizoen voorbij is en je niet meer in de auto kan rijden. Het is een ongelofelijk seizoen geweest en heel leuk om met iedereen samen te werken."

Verstappen vindt dat de mensen bij Red Bull ook aandacht verdienen. "Natuurlijk wil je het altijd beter doen, maar als je de hele wereld over reist, wil je dat ook met een geweldige groep mensen doen. En ik heb dat bij Red Bull, dus ik ben ontzettend trots op alles wat we hebben bereikt. Maar uiteraard hoop ik niet dat het hier stopt."

Bekijk hieronder de groepsfoto van alle wereldkampioenen!

Scoort Feyenoord donderdag 19 september tegen Bayer Leverkusen? Dan keert Unibet maar liefst 50 keer jouw inzet uit.

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+.

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
F1 Werking McLaren-achtervleugel onthuld