Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

Verstappen op randje gridstraf na motorwissel Honda

Max Verstappen beschikt dit weekend over een hagelnieuwe motor van Honda. Goed nieuws voor wat betreft de betrouwbaarheid van de krachtbron, maar door het wisselen naar tevens een nieuwe MGU-K bevindt de Nederlander zich nu al in de gevarenzone.

Verstappen Bakoe 2019
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Getty Images/Red Bull Contentpool

Red Bull-coureur Max Verstappen rijdt dit weekend niet alleen met een nieuwe verbrandingsmotor, maar tevens met een hagelnieuwe turbo, MGU-H én MGU-K.

De nieuwe MGU-K zorgt ervoor dat de Nederlander zich tijdens het vierde Grand Prix-weekend al op het randje van een gridstraf begeeft. Van dit onderdeel mogen immers maar twee exemplaren straffeloos worden ingezet tijdens het seizoen.

De motorupgrade van Honda, de zogeheten Spec 2, moet vooral de betrouwbaarheid van de aandrijving vergroten. Qua prestaties is de nieuwe motor ietss beter, omdat de krachtbron over een langere periode maximaal kan worden belast, zonder dat de betrouwbaarheid in het geding komt.

De oude motor van Verstappen, waar hij het seizoen mee begon, is overigens nog niet afgeschreven en maakt zodoende nog gewoon deel uit van de motorenpoule van de vijfvoudig Grand Prix-winnaar.

Bookmaker Unibet pakt opnieuw uit met een speciale Max Booster voor de GP van Spanje. Winst van Verstappen op het circuit waar hij in 2016 voor het eerste zegevierde, kan jou 50 keer je inzet opleveren!

Alleen geldig voor nieuwe spelers, minimum leeftijd 24 jaar. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50x jouw inzet!
Forbidden

Weddenschappen Max Verstappen

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

Belangrijkste nieuws over de GP van Azerbeidzjan RN365 Nieuwsdossier

Viaplay
RN365 Special
RacingNews365 premium: Hét abonnement voor de echte racefan!

Beleef het F1-seizoen als nooit te voren met RN365 premium en profiteer onder meer van een exclusieve app en advertentievrije site.

Lees meer
x
Startgrid Gewijzigde startopstelling Formule 1 GP Spanje na dubbele gridstraf