Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

Verstappen reageert op aantijgingen en onderzoek naar Horner

Op donderdagavond was het de beurt aan Red Bull om de nieuwe Formule 1-auto, de RB20 te onthullen. Maar natuurlijk ging het ook over Christian Horner. Wat krijgt Max Verstappen allemaal mee van de aantijgingen aan het adres van de Red Bull-teambaas?

Verstappen RB20 launch
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Sam Todd / Red Bull Contentpool

Misschien had niet iedereen het verwacht, maar Red Bull-teambaas Christian Horner gaf 'gewoon' acte de presence tijdens de Red Bull-launch op donderdagavond. Horner werd natuurlijk om een reactie gevraagd naar de aantijgingen en het onderzoek, maar ook Max Verstappen werd er naar gevraagd. Leidt het hem op wat voor manier dan ook af?

"Nee. Ik ben erg gefocust op mijn eigen performance en werk eraan om klaar en fit te zijn voor als we de auto instappen en we de nodige zaken gaan bespreken met de engineers."

Aan onder andere RacingNews365 legt hij uit dat hij zich er ook goed van af kan sluiten. "Mijn leven bestaat uit meer dan alleen Formule 1, dus als ik thuis ben, denk ik daar liever niet zoveel over na, los van mijn trainingsschema natuurlijk."

"Er spelen genoeg zaken op de achtergrond, ook voor mij", zo vervolgt hij. "Dat kan gaan om wat ik in de toekomst bijvoorbeeld wil doen met het virtuele racen. Dat is iets waar ik ook mee bezig ben, dus ik ben thuis al druk genoeg bezig met zaken."

Verstappen houdt zich met betrekking tot de zaak Horner op de vlakte en legt ook uit waarom dat zo is. "Dat komt ook vanuit Red Bull. Alles wat je hierover zegt kan op een bepaalde manier geïnterpreteerd worden en dan is het beter om even niks te zeggen."

Verstappen aast op zijn eerste overwinning in China. Pak 50 keer jouw inzet bij Unibet als Verstappen de snelste ronde rijdt en wint!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Data Verstappen worstelt ook in droge omstandigheden