Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

Verstappen reageert op grappen over F1-podcast: "Val er van in slaap!"

Nadat Max Verstappen het podium miste in Singapore was hij in Japan weer aanwezig in de cooldown room, waar vaak wordt gegrapt over de 'Verstappen-podcast', waarbij de andere coureurs de gasten zijn van vaste podiumklant Max. De Nederlander zelf reageert op de 'meme'.

Verstappen Norris Japan
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Slechts één keer dit Formule 1-seizoen was Max Verstappen niet aanwezig in de cooldown room, de ruimte waar de coureurs zich opfrissen voordat ze naar het podium gaan om hun trofee en bubbels op te halen. Na een aantal vaste verschijningen van de Nederlander dit jaar, die slechts één keer lager finishte dan P2 (P5 in Singapore) werd er gegrapt over de 'Verstappen-podcast' in de cooldown room.

Na afloop van de Grand Prix van Japan werd er aan de Nederlander gevraagd wat hij vindt van de momenten in de cooldown room. Wat gebeurt er, waar praten de coureurs over en wat vindt hij van het podcast-grapje? "Ik weet niet wie er mee is gekomen, want ik hou helemaal niet van podcasts. Ik val er van in slaap!", zegt hij lachend tegen de media, waaronder RacingNews365.

"Ik weet het niet. Misschien moeten we dit een andere naam gaan geven of iets verzinnen dat grappiger is", aldus Verstappen. Podiumfinisher Oscar Piastri haakt aan: "Ik weet het ook niet. Ik was vooral blij dat ik te gast mocht zijn!"

Vervolgens beantwoordt Verstappen de eerder gestelde vragen. "Het is allemaal best natuurlijk. Je ziet wat beelden van de race en daar praat je dan met de coureurs over. Je ziet wat shots. Vandaag wordt alles vastgelegd en opgenomen en, 'gelukkig', zijn er camera's dus kan je niet altijd alles zeggen wat je wilt zeggen", zo sluit hij af.

Ook interessant:

Sublieme Verstappen laat stoeltje Perez nog meer wankelen

Hieperdepiep! Red Bull pakte de wereldtitel voor teams in de Formule 1. Hulde aan Max Verstappen en Sergio Perez! Of toch vooral aan Verstappen, Ruud Dimmers, Tom Coronel en Joris Mosterdijk?

Formule 1 GP Japan 2023 RN365 Nieuwsdossier

Praat mee!

Viaplay
x
FIA CEO FIA legt functie neer