Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Verstappen reageert op grote grijns Marko: "Liever volgende week"

Max Verstappen reed op zaterdagmiddag snelle rondetijden, nadat Sergio Perez in de ochtend al even flink aanzette. Het bracht een lach op het gezicht van Helmut Marko, maar Verstappen wil vooral niet dat er te vroeg gelachen wordt.

Het was op zaterdagmorgen dat Sergio Perez er namens Red Bull er voor het eerst eens goed voor ging zitten. Voorzien van nieuwe updates en zachte banden ging hij al snel naar de snelste tijd van dat moment. Toen de regie daarop schakelde naar de pitbox troffen we Helmut Marko breed lachend aan met een gezicht dat uitstraalde: 'zo dan!'. Verstappen maakte dat moment niet bewust mee, want hij vertoefde op dat moment niet in de pitbox van het team. Als hij gewezen wordt op de brede lach van Marko, deelt hij niet mee in de feeststemming: "Als we volgende week maar lachen", aldus de wereldkampioen ten overstaan van onder andere RacingNews365, doelend op de eerste Formule 1 Grand Prix van het jaar: de Grand Prix van Bahrein.

Verstappen vol lof over Ferrari

Verstappen gaf reeds aan dat hij de verhalen over de problemen bij Mercedes met een korreltje zout neemt en er dus op rekent dat dat team er staat volgende week, maar ook in Ferrari ziet hij een team dat hoge ogen kan gooien: "Het is moeilijk om te zeggen welk team het snelste is, maar wat wel opvalt en mooi is om te zien, is dat Ferrari constant snel is. Dat geeft aan dat ze een stabiele auto hebben en het er zonder problemen goed uitziet." "We gaan natuurlijk volgende week wel zien wie het snelste is, maar tot nu toe heeft Ferrari wel een hele goede test afgewerkt", vervolgt Verstappen, die ingaat op de vraag wat Red Bull komende week nog kan doen om de auto nóg beter te maken. Het gaat niet alleen om wat we deze week doen, het gaat erom dat we ons constant blijven doorontwikkelen."

Viaplay
x
Record Alonso pakt na jarenlang racen record van Schumacher af