Welkom bij RacingNews365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RacingNews365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Meld je aan
Max Verstappen

Verstappen reageert op grote grijns Marko: "Liever volgende week"

Max Verstappen reed op zaterdagmiddag snelle rondetijden, nadat Sergio Perez in de ochtend al even flink aanzette. Het bracht een lach op het gezicht van Helmut Marko, maar Verstappen wil vooral niet dat er te vroeg gelachen wordt.

Verstappen Red Bull
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Red Bull Contentpool

Het was op zaterdagmorgen dat Sergio Perez er namens Red Bull er voor het eerst eens goed voor ging zitten. Voorzien van nieuwe updates en zachte banden ging hij al snel naar de snelste tijd van dat moment. Toen de regie daarop schakelde naar de pitbox troffen we Helmut Marko breed lachend aan met een gezicht dat uitstraalde: 'zo dan!'.

Verstappen maakte dat moment niet bewust mee, want hij vertoefde op dat moment niet in de pitbox van het team. Als hij gewezen wordt op de brede lach van Marko, deelt hij niet mee in de feeststemming: "Als we volgende week maar lachen", aldus de wereldkampioen ten overstaan van onder andere RacingNews365, doelend op de eerste Formule 1 Grand Prix van het jaar: de Grand Prix van Bahrein.

Verstappen vol lof over Ferrari

Verstappen gaf reeds aan dat hij de verhalen over de problemen bij Mercedes met een korreltje zout neemt en er dus op rekent dat dat team er staat volgende week, maar ook in Ferrari ziet hij een team dat hoge ogen kan gooien: "Het is moeilijk om te zeggen welk team het snelste is, maar wat wel opvalt en mooi is om te zien, is dat Ferrari constant snel is. Dat geeft aan dat ze een stabiele auto hebben en het er zonder problemen goed uitziet."

"We gaan natuurlijk volgende week wel zien wie het snelste is, maar tot nu toe heeft Ferrari wel een hele goede test afgewerkt", vervolgt Verstappen, die ingaat op de vraag wat Red Bull komende week nog kan doen om de auto nóg beter te maken. Het gaat niet alleen om wat we deze week doen, het gaat erom dat we ons constant blijven doorontwikkelen."

Ook interessant:

Verstappen en Red Bull hebben de Formule 1 veranderd

Natuurlijk gaat het in de nieuwe RN365-podcast over het ontslag van Mazepin en het nieuwe contract van Verstappen. Luister nu de podcast met Tom Coronel, Ruud Dimmers en host Joris Mosterdijk.

Speel de Viaplay Pitstop Challenge en maak kans op een VIP kartavond met Tom Coronel.

Speel nu de pitstop game
Forbidden

Weddenschappen Max Verstappen

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

Formule 1 wintertest Bahrein 2022 RN365 Nieuwsdossier

2 reacties

RN365 Special
Red Bull-kopstukken vreesden even het ergste voor Verstappens kampioensbolide

RacingNews365 zat na het F1-seizoen exclusief samen met twee Red Bull-kopstukken. Technisch directeur Pierre Wache en Chief Engineer Paul Monaghan. Zij praten uitgebreid over de RB18 waarmee Verstappen dit jaar vijftien races won. Voorafgaand aan het seizoen vreesden ze nog dat de auto misschien 'beschadigd' zou zijn door het kampioensgevecht in 2021. Dat en meer lees je in ons interview.

Lees meer
Viaplay
x
RN365 F1-podcast Ruwe diamant Verstappen blijft groeien en verbazen