Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Verstappen pikt nóg een race mee voor aanvang Formule 1-seizoen

Over een week zit Max Verstappen tijdens de wintertest in Bahrein in de nieuwe Red Bull RB16B, maar voor het zover is racet hij eerst nog met BMW. Hij neemt deel aan de iRacing BMW SIM GT Cup op het circuit van Suzuka.

Op zondag zal Max Verstappen opnieuw achter het racestuur kruipen in zijn thuissimulator. Hij neemt deel aan de BMW SIM GT Cup. Daarin rijdt hij samen met teamgenoot Gianni Vecchio een twee uursrace met een BMW M8 GTE op het uitdagende circuit van Suzuka. Natuurlijk komt Max Verstappen weer uit voor Team Redline, het team waarbinnen hij op handen wordt gedragen, maar waarbinnen hij de grote mentor is voor andere simracers, zo legde mede-eigenaar en goede vriend van Verstappen Atze Kerkhof onlangs uit aan RacingNews365. De race op Suzuka zal mogelijk even Verstappens laatste virtuele uitje zijn, aangezien over een week de wintertests in Bahrein beginnen, twee weken later gevolgd door de openingsrace op hetzelfde circuit. De race begint om 14:30 uur Nederlandse tijd en is op deze website live te volgen.

1368272027828842508

Round 2 of the @BMWMotorsport Sim GT Cup coming up tomorrow! 1 week after their flawless Bathurst 12H win, @Max33Verstappen and @EnzoBonito17 will be joining us as well this time around! 🚀 📍 Suzuka 🇯🇵 ⏰14.30 CET 🖥️ https://t.co/IZI2XBpUmf #BMWSIM pic.twitter.com/3WzIpiB7UI — Team Redline (@TeamRedlineSim) March 6, 2021

Viaplay
x
Silly Season Red Bull in gesprek met Sainz over F1-contract