Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Wil jij een tatoeage gezet door Max Verstappen?

Deze Dutch Grand Prix wordt de eerste keer dat een Nederlandse Wereldkampioen racet op Nederlandse bodem. Zondag 4 september wordt dus historisch. Viaplay wil dit moment vereeuwigen samen met één van Max z’n fans. Tijdens de Dutch Grand Prix krijgt één Verstappen fan een unieke tatoeage, gevormd door de bewegingen van Max Verstappen op het circuit.

Hoe werkt het?

Wanneer Max het gas in trapt, gaat er bij jou een speciale tatoeage robot aan het werk. Deze robot krijgt informatie van de race en zal tijdens de race een prachtig aandenken van Verstappens race op je arm vereeuwigen. De tatoeage volgt de lijn die Max maakt op het circuit. De bewegingen van Max Verstappen himself, live vereeuwigd op jouw arm. De exacte lijn van de tatoeage zal uiteraard afhangen van de race van Max. Maar de basis van het design staat al wel vast en de tatoeage wordt gezet op je onderarm. Het is helaas niet mogelijk om zelf de plaats te kiezen. De voor- en nazorg worden begeleid door een professionele tattoo-artist.

Vereisten

- Alleen voor échte Max Verstappen fans. - Je bent beschikbaar op 4 september. - Je vindt het niet erg als we je filmen. - Je moet 21 jaar of ouder zijn. - De tatoeage wordt ongeveer 6cm breed en 8cm lang en komt op je onderarm. Ben jij die eeuwige fan van Max Verstappen, gaat jouw bloed sneller stromen wanneer Max zijn start maakt op het circuit? En wil je deze unieke tatoeage op je arm? Dan zoeken we jou!

Wil jij een tatoeage gezet door Max Verstappen?

Meld je aan via onderstaand formulier.

Viaplay
x
Kalender F1 slaat terug op kritiek Verstappen: "Het is niet verplicht"