Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

Verstappen voorspelt ongemakkelijkheden tussen Hamilton en Mercedes na 'lek'

Max Verstappen kan heus begrijpen dat Lewis Hamilton de stap naar Ferrari maakt, maar gaat er wel vanuit dat dat in 2024 voor ongemakkelijkheden met zijn huidige werkgever Mercedes kan zorgen.

Hamilton Brazil
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © RN365/Michael Potts

De launch van de nieuwe Red Bull was de eerste echte gelegenheid om Max Verstappen weer eens te bevragen over tal van zaken die de afgelopen winter hebben gespeeld. De grootste bom werd misschien wel gedropt toen Lewis Hamilton aankondigde naar Ferrari te vertrekken. Hoewel, was het wel een geplande aankondiging? Verstappen waagt dat te betwijfelen.

"Het voelde voor mij toch een beetje of het nieuws gelekt was, waardoor ze wel met een aankondiging moesten komen", zo wordt Verstappen geciteerd door Sky Sports. "Als je iets dergelijks namelijk zó vroeg in het seizoen aankondigt, dan kan het gedurende de rest van het jaar toch wat ongemakkelijk worden."

"Want ook al heb je zoveel successen geboekt samen, op enig moment zal je als coureur niet overal meer bij betrokken worden", zo verduidelijkt Verstappen zijn uitleg.

Dat gezegd hebbende komt de stap naar Ferrari voor Verstappen niet als een verrassing: "Als dat van jongs af aan je droom is en je bent al zó succesvol geweest, dan ga je gewoon als die kans zich aandient, ja toch?"

"Ik weet ook niet precies wat de gedachte is van Hamilton. En ik weet ik ook niet of hij met Ferrari heeft gesproken, waarbij Ferrari hem iets heeft laten zien waar wij geen weet van hebben. Dat maakt het lastig voor mij om die vraag te beantwoorden."

Verstappen aast op zijn eerste overwinning in China. Pak 50 keer jouw inzet bij Unibet als Verstappen de snelste ronde rijdt en wint!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Data Verstappen worstelt ook in droge omstandigheden