Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Sebastian Vettel

"Vettel heeft me goed op mijn nummer gezet"

Sebastian Vettel wist voor velen vanuit het niets opeens de Grand Prix van Singapore te winnen. Eén van de mensen die zich liet verrassen door 'de wederopstanding' van de Duitser was Michael Bleekemolen.

Vettel Leclerc Rusland 2019
Interview
Naar nieuwsoverzicht © Ferrari

Het was immers in gesprek met RacingNews365 dat autocoureur Michael Bleekemolen antwoord gaf op de vraag wie de Grand Prix van Singapore zou gaan winnen: "Vettel sowieso niet in ieder geval!", riep hij enkele dagen nadat de Duitser opzichtig in de fout was gegaan op Monza. "Sebastian heeft me wel even op mijn nummer gezet hè", zo geeft Bleekemolen ruiterlijk toe.

"Het is natuurlijk wel zo dat Vettel de laatste anderhalf jaar veel fouten heeft gemaakt, maar goed, hij vecht terug en hij is natuurlijk niet voor niks een viervoudig wereldkampioen", vervolgt Bleekemolen over de man die in een felle teamstrijd met teamgenoot Charles Leclerc is verwikkeld. "Wellicht maakt juist die strijd hem wel sterker, dat sluit ik niet uit."

Bleekemolen vond het naar eigen zeggen verschrikkelijk om te zien dat Ferrari zo opzichtig teamorders uitdeelde, en hij snapt dan ook heel goed waarom Vettel en Leclerc niet staan te springen om gehoor te geven aan al die opdrachten vanaf de pitmuur: "In welke klasse dan ook is het zo dat als de coureur uitstapt hij eerst naar zijn eigen klassering kijk en dan naar die van zijn teamgenoot. Wellicht dat dat bij Max Verstappen anders is, want die staat er toch altijd wel voor, maar dat is wel gebruikelijk."

"Die coureurs zijn allemaal haantjes, en dat ga je er ook niet meer uit krijgen. Alleen het eigenbelang telt en de rest zoekt het maar uit. Die arrogantie moet je hebben en heb je dat niet, dan ben je geen goede coureur. Helaas zal Ferrari ze nooit vrij met elkaar laten racen, want er spelen veel te veel belangen op de achtergrond. Bij Ferrari zitten ze niet te wachten op het Rosberg/Hamilton-effect."

Beluister hieronder de nieuwste F1-podcast van RacingNews365 met Tim Coronel, Joe van Burik en gastheer Jeroen van Inkel.

Het F1-seizoen is afgelopen, maar RacingNews365 gaat volle bak door. Op 13 december kan jij aanwezig zijn bij ons live event. Een toffe F1-avond met een live F1-podcast met Tom Coronel, Ruud Dimmers en host Joris Mosterdijk! Tevens ga jij gaat ook zelf racen in een simulator! Ben je een echte kenner? Dat mag je bewijzen in de pubquiz, met toffe prijzen!

Kortom, het ideale avondje uit!

Bestel snel jouw tickets op=op
Forbidden

Weddenschappen Sebastian Vettel

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

Interviews RN365 Nieuwsdossier

0 reacties

Viaplay

Unibet
x
Verrast Newey onthult de sleutel tot het Red Bull-succes