Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Circuit Zandvoort

Video: Eerste beelden Circuit Zandvoort in F1 2020 game

Het is nog maar de vraag of de Formule 1 Grand Prix van Nederland dit jaar nog verreden gaat worden, maar in het nieuwe game F1 2020 zit het spel 'gewoon' opgenomen. Game-ontwikkelaar Codemasters gaf de eerste beelden vrij.

Of de Formule 1 dit jaar nu neerstrijkt in Zandvoort of niet, in de nog uit te brengen game F1 2020 kan men sowieso racen op het verbouwde Circuit Zandvoort. Voor het eerst is het duinencircuit tot in detail nagebouwd voor een Formule 1-game.

Met de toevoeging van de extra tribunes en de diverse sponsoruitingen die nu nog naast de baan ontbreken, geeft de video een goede impressie van hoe het totaalplaatje er tijdens een Formule 1 Grand Prix uit kan gaan zien. Nu maar hopen dat er in het echt net zoveel enthousiaste fans naast de baan komen te zitten als in onderstaande video.

Max Verstappen is de grote favoriet voor de overwinning tijdens de Grand Prix van Bahrein. Zal Verstappen wederom zegevieren in Bahrein? Als de Nederlander wint, betaalt Unibet maar liefst 30 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+.

Win 30 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
# Coureur Punten
# Team Punten
Volledige stand
x
Lewis Hamilton verklaart mislukte kwalificatie: "Niet leuk om mee te rijden"