Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
MotoGP

Video: Nakagami naar medisch centrum na verschrikkelijke MotoGP-crash

De MotoGP Grand Prix van Catalunya is bij de start opgeschrikt door een angstaanjagend ongeval. Takaaki Nakagami verloor de controle over zijn Honda en kwam met zijn hoofd zeer ongelukkig terecht op het achterwiel van zijn voorganger.

Het gaat bij de start van de MotoGP Grand Prix van Catalunya goed mis voor Takaaka Nakagami. Als hij onderuit gaat, landt hij met zijn hoofd op het achterwiel van de Ducati van Fransesco Bagnaia. Het vizier wordt van zijn helm gerukt en het hoofd krijgt een flinke klap te verwerken.

De Japanner werd naar het medisch centrum gebracht voor onderzoek. Hoe het exact met het gaat, is vooralsnog onduidelijk. Maar het feit dat de MotoGP zelf de beelden deelt, doet vermoeden dat hij het naar omstandigheden goed maakt.

Naast Bagnaia nam Nakagami ook Alex Rins mee in zijn val. De Suzuki-coureur meldde zich op eigen gelegenheid in het medisch centrum met pijnklachten aan zijn hand na zijn enorme highsider.

Update: Zowel Nakagami als Rins is naar het ziekenhuis vervoerd voor wat de MotoGP omschrijft als 'aanvullende onderzoeken'.

Bekijk de huiveringwekkende beelden hieronder.

Mis niets van het F1-seizoen 2024 en download de F1-kalender eenvoudig voor jouw smartphone of PC.

Download de F1-kalender

Praat mee!

Viaplay
x
Red Bull Horner maakt einde aan speculaties omtrent Red Bull-toekomst