Welkom bij RacingNews365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RacingNews365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Meld je aan
MotoGP

Video: Nakagami naar medisch centrum na verschrikkelijke MotoGP-crash

De MotoGP Grand Prix van Catalunya is bij de start opgeschrikt door een angstaanjagend ongeval. Takaaki Nakagami verloor de controle over zijn Honda en kwam met zijn hoofd zeer ongelukkig terecht op het achterwiel van zijn voorganger.

Het gaat bij de start van de MotoGP Grand Prix van Catalunya goed mis voor Takaaka Nakagami. Als hij onderuit gaat, landt hij met zijn hoofd op het achterwiel van de Ducati van Fransesco Bagnaia. Het vizier wordt van zijn helm gerukt en het hoofd krijgt een flinke klap te verwerken.

De Japanner werd naar het medisch centrum gebracht voor onderzoek. Hoe het exact met het gaat, is vooralsnog onduidelijk. Maar het feit dat de MotoGP zelf de beelden deelt, doet vermoeden dat hij het naar omstandigheden goed maakt.

Naast Bagnaia nam Nakagami ook Alex Rins mee in zijn val. De Suzuki-coureur meldde zich op eigen gelegenheid in het medisch centrum met pijnklachten aan zijn hand na zijn enorme highsider.

Update: Zowel Nakagami als Rins is naar het ziekenhuis vervoerd voor wat de MotoGP omschrijft als 'aanvullende onderzoeken'.

Bekijk de huiveringwekkende beelden hieronder.

4 reacties

RN365 Special
Waarom het stuiterende Mercedes eens heel goed in de Formule 1-spiegel moet kijken

Bij Mercedes zou men graag zien dat er iets wordt gedaan aan de stuiterproblemen in de Formule 1, maar zoals onze technisch F1-analist Paolo Filisetti redeneert en uitlegt, moet het team bij zichzelf ten rade gaan en er geen politiek spelletje van maken.

Lees meer
Viaplay
x
Breaking Red Bull verrast met aankondiging duizelingwekkende RB17