Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Zet je wekker voor de Grand Prix van Australië

Zondagochtend moeten de Nederlandse Formule 1-fans vroeg uit de veren. De race in Melbourne begint door het tijdsverschil al om 06:10 uur Nederlandse tijd.

Daar waar het zondagochtend normaliter in de meeste Nederlandse woonkamers doodstil is, zal dit morgenochtend anders zijn. Het Formule 1-seizoen gaat officieel van start met de Australische Grand Prix. Dit betekent vroeg uit de veren!

Om 06:10 uur Nederlandse tijd gaan de lichten uit en is het F1-seizoen 2019 officieel onderweg. Met Lewis Hamilton op pole voor teamgenoot Valtteri Bottas, kent Mercedes tot op heden een ijzersterk weekend. Op rij twee zien we Sebastian Vettel en Max Verstappen. De Nederlander gaat op jacht naar zijn eerste podium in Australië. Vanzelfsprekend is de race live te volgen op RacingNews365 met livetiming en een liveblog. Vanaf 05:30 zijn we live met het laatste nieuws vanuit Melbourne.

We kregen de afgelopen dagen veel opmerkingen van mensen die door een fout van onze zijde de starttijd om 07:10 uur in hun agenda hebben staan, nadat ze begin dit jaar de kalender op de site gedownload hadden. Omdat de kalender niet automatisch update staat deze tijd er verkeerd in. Als je de kalender opnieuw download staan alle tijden voor 2019 er correct in, inclusief de startijd van 06:10 uur voor de race van zondag! Excuus voor het ongemak! Wij wensen alle F1-fans morgen een fijne race toe, die vanzelfsprekend live te volgen is op RacingNews365.nl

Viaplay
x
Breaking Hulkenberg eerste aanwinst voor F1-project Audi