Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
IndyCar Series

Zo kijk je de Indy 500 live op tv

Je zou het haast vergeten, maar naast de GP Formule 1 van Monaco wordt er vandaag nog een grote racewedstrijd gehouden. In Indianapolis zal gestreden worden om de winst in de legendarische Indy 500. Waar kun je in Nederland deze race bekijken?

Veekay Indy 500 2023
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Ed Carpenter Racing

Gaat Rinus 'VeeKay' van Kalmthout vandaag in de voetsporen treden van landgenoot Arie Luyendyk? De Nederlander gaat van start van de eerste startrij, nadat hij zich als tweede kwalificeerde voor de Indy 500. De race in Indianapolis, in 1990 en 1997 gewonnen door Luyendyk, start lokale tijd om 12.45 uur. In Nederland is het dan 18.45 uur. De echte racefans kunnen dus na de GP Formule 1 van Monaco dus direct door.

Wie de race in Nederland via de televisie wil volgen, kan dat alleen doen via Ziggo Sport. De uitzending van de 107de editie van de Indy 500 begint om 18.35 uur. Waarschijnlijk zal er vanaf 17.00 al worden voorbeschouwd in Ziggo Sport Race Café XXL.

De eerste actie op het circuit in Indianapolis zal beginnen om 18.17 uur Nederlandse tijd met veel tradities voorafgaand aan de race. Om 18.45 uur zal de 500 mijlsrace dan van start gaan, goed voor 200 rondes op het circuit.

Het F1-seizoen is afgelopen, maar RacingNews365 gaat volle bak door. Op 13 december kan jij aanwezig zijn bij ons live event. Een toffe F1-avond met een live F1-podcast met Tom Coronel, Ruud Dimmers en host Joris Mosterdijk! Tevens ga jij gaat ook zelf racen in een simulator! Ben je een echte kenner? Dat mag je bewijzen in de pubquiz, met toffe prijzen!

Kortom, het ideale avondje uit!

Bestel snel jouw tickets op=op
Viaplay

Unibet
x
Interview Sarcastische Wolff juicht nieuw F1-'worstel'idee toe: "Zien we meteen hoe stom het is"