Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

Breaking: Definitief geen straf voor Verstappen, Mercedes vangt bot

Max Verstappen kan opgelucht ademhalen, er volgt geen straf voor het incident tussen hem en Lewis Hamilton tijdens de Braziliaanse Grand Prix. De wedstrijdleiding oordeelde dat Mercedes te weinig nieuw bewijs aanbracht.

Hamilton Verstappen Brazil
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Pirelli

Dat er dit weekend op een nieuw Formule 1-circuit wordt gereden, lijkt welhaast bijzaak te zijn. Er is een hoop te doen om het right to review dat Mercedes heeft aangevraagd na het gezamenlijke uitstapje van Max Verstappen en Lewis Hamilton in Brazilië. De FIA-stewards oordeelden dat Vertappen geen straf verdiende, maar Mercedes was en is het daar niet mee eens.

Mercedes vroeg een right to review aan, het verzoek om de stewards opnieuw naar de zaak te laten kijken. Op vrijdag mochten zowel Mercedes als Red Bull hun zegje bij de stewards doen, waarbij het aan Mercedes was om nieuwe bewijzen op tafel te leggen. Bewijzen die aan moesten tonen dat er opzet in het spel was en dermate groot en vernieuwend waren dat de wedstrijdleiding van mening was dat het opnieuw naar het incident moest kijken.

De wedstrijdleiding oordeelde dat er niet voldoende bewijs werd geleverd door Mercedes. Dit betekent dat Verstappen opgelucht kan ademhalen en hem geen straf wacht.

Ook interessant:

Verstappen machteloos tegen Hamiltons supersnelle Mercedes

Natuurlijk gaat het overal veel over het gevecht tussen Verstappen en Hamilton en over de dominante manier waarop Mercedes de overwinning pakte in Brazilié. Hoe had men dat voor elkaar gekregen? Dit en meer in de nieuwe podcast!

Het F1-seizoen is afgelopen, maar RacingNews365 gaat volle bak door. Op 13 december kan jij aanwezig zijn bij ons live event. Een toffe F1-avond met een live F1-podcast met Tom Coronel, Ruud Dimmers en host Joris Mosterdijk! Tevens ga jij gaat ook zelf racen in een simulator! Ben je een echte kenner? Dat mag je bewijzen in de pubquiz, met toffe prijzen!

Kortom, het ideale avondje uit!

Bestel snel jouw tickets op=op
Forbidden

Weddenschappen Max Verstappen

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

Formule 1 GP Qatar 2021 RN365 Nieuwsdossier

42 reacties

Viaplay

Unibet
x
Red Bull Red Bull verliest grote voorsprong op één belangrijk vlak