Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Circuit Zandvoort

Crashend je racelicentie halen met Tom Coronel op Zandvoort!?

Al crashend op weg naar een racelicentie. RacingNews365-videoman en podcasthost Joris Mosterdijk ging op avontuur in Zandvoort in een poging zijn racelicentie te behalen. Zonder blikschade lukte hem dat in ieder geval niet, zoals te zien is op de videobeelden.

Racelicentie Thumbnail
Video
Naar nieuwsoverzicht © RacingNews365

Door het succes van Max Verstappen in de Formule 1 zijn er steeds meer amateurcoureurs die ook willen racen op het circuit. Daarom kun je bij de Rensportschool in Zandvoort een 2-daagse racecursus doen waarin je wordt klaargestoomd voor je racelicentie.

Die licentie van de KNAF heb je nodig om mee te mogen doen aan CLUB races. In de onderstaande video gaat Joris Mosterdijk je laten zien wat er allemaal bij zo'n racecursus komt kijken en of het hem lukt om die racelicentie te behalen binnen twee dagen.

En alvast een kleine spoiler vooraf; dat lukte hem niet zonder schade te rijden.

Het F1-seizoen is afgelopen, maar RacingNews365 gaat volle bak door. Op 13 december kan jij aanwezig zijn bij ons live event. Een toffe F1-avond met een live F1-podcast met Tom Coronel, Ruud Dimmers en host Joris Mosterdijk! Tevens ga jij gaat ook zelf racen in een simulator! Ben je een echte kenner? Dat mag je bewijzen in de pubquiz, met toffe prijzen!

Kortom, het ideale avondje uit!

Bestel snel jouw tickets op=op

Formule 1 video's RN365 Nieuwsdossier

2 reacties

Viaplay

Unibet
x
'Bizar' Albon doet boekje open over rijstijl Verstappen: "Het is bizar"