Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

'Ferrari gooit deur naar Verstappen dicht'

Max Verstappen hoeft met het oog op 2021 niet aan te koppen bij Ferrari voor een stoeltje. Daar was Ferrari-CEO Louis Camilleri heel stellig in tijdens een kerstlunch georganiseerd voor de Italiaanse media in Maranello.

Leclerc Verstappen
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Getty Images/Red Bull Contentpool

Ferrari sloot het Formule 1-seizoen in stijl af met een samenzijn in kerstsferen voor de Italiaanse media. Daar werd in de aanwezigheid van Ferrari-CEO Louis Camilleri teruggeblikt op het afgelopen seizoen en ook al vooruitgeblikt op 2021. Voor wat betreft de rijders voor dat jaar geeft Camilleri desgevraagd aan wie er zeker niet op een stoeltje hoeven te rekenen.

Op de vraag of Max Verstappen na zijn opmerkingen over 'vals spel' bij Ferrari nog op de shortlist staat, antwoordt hij met een even korte als krachtige 'nee'. Verstappen is echter niet de enige vedette die in verband werd gebracht met een overstap die nergens op hoeft te rekenen.

Ook door de naam van Fernando Alonso is een streep getrokken: "We hebben het er wel over gehad, maar we hebben geconcludeerd dat Fernando niet in onze plannen voor de toekomst past."

Overigens was Ferrari altijd al de minst logische optie voor Verstappen, mocht hij besluiten Red Bull te verlaten. De geruchten over een overstap van de Nederlander naar Mercedes daarentegen zijn nooit verstomd.

Het Formule 1-seizoen is dan voorbij, wij zijn er nog niet over uitgesproken. Beluister hier de nieuwste podcast van RacingNews365, waarin autocoureurs Tim en Tom Coronel samen met F1-journalist Ruud Dimmers en gastheer Jeroen van Inkel het jaar onder de loep nemen.

Abonneer je op ons YouTube-kanaal en mis niets van de Formule 1.

Abonneer je op ons YouTube-kanaal.

Praat mee!

Viaplay
x
Topontwerper 'Newey verlaat Red Bull Racing aan het einde van het seizoen'