Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1 Grand Prix Canada 2023

Hoe laat begint de Formule 1 Grand Prix van Canada 2023?

Na een week rust wordt er weer geracet door de Formule 1-coureurs, ditmaal in Montreal. Hoe laat begint de Grand Prix van Canada op 18 juni?

Canada 2022 start
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Gezien het tijdsverschil met Canada zullen de Formule 1-sessies voor de Nederlandse volgers wat later zijn dan gewend. De vorige races werden op de 'Europese tijden' verreden in de middag, maar de race op Circuit Gilles-Villeneuve vindt plaats om 20:00 uur in de avond Nederlandse tijd. Een prima tijd voor een race met een hapje en een drankje dus wel.

Vrijdag 16 juni begint de F1-actie al met de eerste en de tweede vrije training, die respectievelijk om 19:30 uur en om 23:00 uur zullen starten. De derde vrije training vindt plaats op zaterdag 17 juni om 18:30 uur, waarna er om 22:00 uur wordt gekwalificeerd voor de Grand Prix van Canada.

Het Formule 1-weekend in Montreal kan uitgebreid gevolgd worden met verschillende voor- en nabeschouwingen op Viaplay. Op vrijdag zal direct na de eerste training Shakedown van start gaan en op maandag na de race zullen Kees van de Grint en Allard Kalff in Slipstream terugblikken op de achtste ronde van het F1-kampioenschap. Slipstream is live te volgen vanaf 18:00 uur.

Het volledige tijdschema van het raceweekend in Montreal vind je hieronder!

Tijdschema GP Canada

Sessie Datum Tijd
Eerste vrije training vrijdag 16 juni -
Tweede vrije training vrijdag 16 juni -
Derde vrije training zaterdag 17 juni -
Kwalificatie zaterdag 17 juni -
Race zondag 18 juni -

Unibet heeft een super stunt! Win 30x jouw inzet bij een zege van jouw favoriete coureur in Hongarije. Wordt het Max, Lando, Lewis of toch George of Oscar?

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 30 keer jouw inzet!

Formule 1 GP Canada 2023 RN365 Nieuwsdossier

Praat mee!

Viaplay
x
Live Tweede vrije training Formule 1 GP Hongarije 2024