Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1 Grand Prix Groot-Brittannië 2021

Live eerste vrije training Formule 1 GP Groot-Brittannië 2021

Volg live de eerste vrije training voor de Grand Prix van Groot-Brittannië. Het wordt een speciaal weekend, want voor het eerst vindt er een sprintkwalificatie plaats. Dat wil zeggen dat er vrijdagavond al wordt gekwalificeerd! Wie staat er op pole voor de sprintkwalificatie? Over een paar uur weten we het al, maar eerst gaan we de eerste vrije training meemaken.

Verstappen Austria 2021
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Red Bull Content Pool / Getty Images

Na vijf Red Bull-zeges op rij gaan we een spannend weekend tegemoet. Niet alleen hoopt Mercedes terug te slaan, er wordt tijdens het Grand Prix-weekend van Groot-Brittannië ook een heel nieuw weekendformat getest. Dat wil zeggen dat we na de eerste vrije training meteen de kwalificatie krijgen, gevolgd door nog een training en de sprintkwalificatie op zaterdag. De uitslag daarvan zal de grid vormen voor de race op zondag. Die wordt gewoon verreden zoals normaal.

Onderstaand vind je de livetiming en de liveblog. De tijden verversen automatisch tijdens de training, zodat je altijd op de hoogte bent van de actuele stand. In de blog voorzien we jou van het laatste nieuws en alle ontwikkelingen tijdens de eerste vrije training in Groot-Brittannië. Je kan eenvoudig switchen tussen de livetiming en de liveblog in het onderstaande blok.

Eerste vrije training - Groot-Brittannië

# Coureur Team Tijd Band
Resultaten worden geladen...

RacingNews365 brengt jou dagelijks de beste F1-videos op ons YouTube-kanaal met het laatste nieuws uit de wereld van de Formule 1, onze bekende F1-podcast met Tom Coronel, updates vanuit de paddock en meer!

Volg RacingNews365 op YouTube!

Praat mee!

Viaplay
x