Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1 Grand Prix Italië 2019

Live race Formule 1 GP Italië 2019

Volg live de Grand Prix van Italië. Op één van de traditionele pareltjes van de Formule 1-kalender wacht ons mogelijk een prachtige race, niet in de laatste plaats door de dreiging van regen. Max Verstappen moet zich bovendien van achteraan op de grid een weg naar voren banen, wat het nodige spektakel op kan leveren.

Verstappen Italië 2019
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Getty Images/Red Bull Contentpool

Tenzij er door regen hele gekke dingen gaan gebeuren, zijn Mercedes en Ferrari echter favoriet voor de overwinning. Met name Lewis Hamilton wist in de kwalificatie aan te haken bij Charles Leclerc, die maar wat graag zou tekenen voor zijn tweede overwinning in successie.

Onderstaand vind je de livetiming en liveblog. De tijden verversen automatisch tijdens de race, zodat je altijd op de hoogte bent van de actuele stand. In de blog voorzien we jou van het laatste nieuws en alle ontwikkelingen tijdens de Grand Prix op Monza. Je kan eenvoudig switchen tussen livetiming en liveblog in het onderstaande blok.

Race - Italië

# Coureur Team Tijd Band
Resultaten worden geladen...
Forbidden

Unibet heeft een super stunt! Win 50x jouw inzet bij een zege van Verstappen, Norris of Piastri in België. Welke coureur zal er zegevieren?

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50 keer jouw inzet!

Formule 1 GP Italië 2019 RN365 Nieuwsdossier

Praat mee!

Viaplay
x
GP België Verstappen en Perez op de bon geslingerd na eerste vrije training