Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1 Grand Prix Japan 2024

Live reacties na verregende vrije training in Japan

Volg Max Verstappen live tijdens de tweede vrije training voor de Formule 1 Grand Prix van Japan. Kan de Nederlander ook in de tweede oefensessie de snelste tijd neerzetten?

Verstappen Japan FP1
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Daar waar de eerste training op Suzuka nog rustig begon, volgde daar na een halfuur een rode vlag vanwege een crash van Logan Sargeant. De Williams raakte met zowel de voor- als de achterkant de muur. Al is het chassis niet beschadigd, de rest van de wagen is dat wel. Volgens teambaas James Vowles zal het een moeilijk verhaal worden om de auto op de baan te krijgen voor de tweede vrije training.

Max Verstappen was de snelste man tijdens de eerste oefensessie op de Suzuka International Racing Course, gevolgd door zijn teamgenoot Sergio Perez en de Ferrari van Carlos Sainz. Kan iemand anders verrassen tijdens de tweede oefensessie in Japan? En hoe zullen de weersomstandigheden zijn?

Onderstaand vind je de livetiming en de liveblog. De tijden verversen automatisch tijdens de tweede vrije training, zodat je altijd op de hoogte bent van de actuele stand. In de blog voorzien we jou van het laatste nieuws en alle ontwikkelingen tijdens de tweede vrije training in Japan. Je kan eenvoudig switchen tussen de livetiming en de liveblog via het onderstaande blok.

Tweede vrije training - Japan

# Coureur Team Tijd Band
Resultaten worden geladen...

Praat mee!

Viaplay
x
Verstappen Italiaanse media loven 'magische' Verstappen: "Menselijke factor maakt het verschil"