Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Max boost! Win 50 keer jouw inzet bij zege Verstappen in Frankrijk

Bookmaker Unibet pakt groots uit met een speciale 'Max Booster' voor de GP van Frankrijk. Winst van Max Verstappen kan 50 keer jouw inzet opleveren.

Max Verstappen geldt al als de favoriet voor winst in de Franse GP met een normale quotering van 2,25, maar Unibet heeft dit weekend een eenmalige verhoogde quotering: bij winst van Verstappen win je 50 keer jouw inzet.

Claim nu jouw Max Boost https://b1.trickyrock.com/redirect.aspx?pid=86121923&bid=37559

Zet jij Unibet dit weekend 1 euro in, dan krijg je er 50 uitgekeerd bij winst van de Nederlander. Hoe profiteer je van deze unieke quotering? 1. Maak een account aan bij Unibet via deze link 2. Doe een eerste storting 3. Ga onder het tabje Formule 1 naar winst voor de GP van Frankrijk en zet 1 euro in op Max Verstappen 4. Klik bij het inzetten de 'Uniboost' van Max aan en sluit de weddenschap Note: - Deze odd is live tijdens de vrije traningen en kwalificatie tijdelijk niet beschikbaar - Max Boost is alleen beschikbaar voor nieuwe spelers, die ook 24 jaar of ouder dienen te zijn - Maximale inzet i.c.m. deze Max Boost bedraagt 1 euro Ben je reeds speler bij Unibet, dan zijn er nog diverse andere promoties beschikbaar waaronder € 40 euro aan freebets bij € 10 inzet!

Viaplay
x
Kalender F1 slaat terug op kritiek Verstappen: "Het is niet verplicht"