© Getty Images / Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

'Max Verstappen gedraagt zich als een kind'

11 jun. 2018 21:26 Ruud Dimmers 26 reacties
Voormalig F1-kampioen Jacques Villeneuve vindt dat Max Verstappen zich als een kind gedraagt. De opmerking van de Red Bull-coureur omtrent het geven van een kopstoot aan een journalist, toont volgens Villeneuve zijn onvolwassenheid.

Villeneuve vindt gedrag Verstappen onacceptabel

Max Verstappen liet tijdens de FIA-persconferentie op donderdag in Canada weten dat hij de eerstvolgende journalist die kritiek leverde op zijn rijstijl het liefste een kopstoot zou geven. Het fragment ging de hele wereld over en volgens Villeneuve is dit wederom het bewijs dat de Nederlander niet volwassen is.

"Het is de taak van de journalist om de feiten te benoemen, zelfs al heeft Max de vragen al honderd keer beantwoord", laat de Canadees aan Le Journal de Montreal weten.

"De rol van de coureur is om vragen te beantwoorden. Maar Verstappen heeft geen enkel recht op zo agressief te reageren. Je moet je fouten onder ogen durven komen, want pas dan kan je progressie boeken. Dat doet hij niet. In plaats daarvan toont hij een gebrek aan respect en opvoeding.'

Villeneuve herhaalt zijn mening dat Ricciardo de leider bij Red Bull is. Verstappen is volgens hem nog maar een puber.

"Op sommige gebieden is Max nog maar een kind. Hij werd vanuit de wieg in een auto gezet. Dat is waarschijnlijk ook de reden waarom hij nog niet op het niveau van Ricciardo is."

"Als Red Bull in hem de toekomst ziet, dan is het tijd dat hij zijn teamgenoot verslaat. Tot op heden is hem dat niet gelukt. Max wordt overgewaardeerd."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen