Welkom bij RacingNews365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RacingNews365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Meld je aan
F1-nieuws

'Max Verstappen gedraagt zich als een kind'

Voormalig F1-kampioen Jacques Villeneuve vindt dat Max Verstappen zich als een kind gedraagt. De opmerking van de Red Bull-coureur omtrent het geven van een kopstoot aan een journalist, toont volgens Villeneuve zijn onvolwassenheid.

Max Verstappen liet tijdens de FIA-persconferentie op donderdag in Canada weten dat hij de eerstvolgende journalist die kritiek leverde op zijn rijstijl het liefste een kopstoot zou geven. Het fragment ging de hele wereld over en volgens Villeneuve is dit wederom het bewijs dat de Nederlander niet volwassen is.

"Het is de taak van de journalist om de feiten te benoemen, zelfs al heeft Max de vragen al honderd keer beantwoord", laat de Canadees aan Le Journal de Montreal weten.

"De rol van de coureur is om vragen te beantwoorden. Maar Verstappen heeft geen enkel recht op zo agressief te reageren. Je moet je fouten onder ogen durven komen, want pas dan kan je progressie boeken. Dat doet hij niet. In plaats daarvan toont hij een gebrek aan respect en opvoeding.'

Villeneuve herhaalt zijn mening dat Ricciardo de leider bij Red Bull is. Verstappen is volgens hem nog maar een puber.

"Op sommige gebieden is Max nog maar een kind. Hij werd vanuit de wieg in een auto gezet. Dat is waarschijnlijk ook de reden waarom hij nog niet op het niveau van Ricciardo is."

"Als Red Bull in hem de toekomst ziet, dan is het tijd dat hij zijn teamgenoot verslaat. Tot op heden is hem dat niet gelukt. Max wordt overgewaardeerd."

RN365 Special
Is deze wiskundige formule het geheim van Red Bull-topontwerper Adrian Newey?

Het is één van de meest besproken topics in de Formule 1 van dit seizoen: porpoising. Heeft Red Bull-topontwerper Adrian Newey de juiste formule gevonden om het probleem in kaart te brengen en daarnaar te handelen?

Lees meer
Viaplay
x
Formule 1-podcast Nog volop werk aan de winkel voor Verstappen en Red Bull