Welkom bij RN365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RN365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Carlos Sainz

"Met de juiste auto strijdt Sainz om podiumplekken in de Formule 1"

Vorig jaar maakte het team van McLaren veel indruk. Het ooit zo befaamde team moet van ver terugkomen, maar afgelopen jaar liet men eindelijk zien over potentie te beschikken. Dit jaar hoopt het team weer een stap te hebben gemaakt en te kunnen strijden voor enkele podiumplekken.

Volgens voormalig Toro Rosso-rijder Jaime Alguersuari heeft McLaren in ieder geval de juiste coureur onder contract staan om de topprestaties te leveren voor het Britse team. De Spanjaard is namelijk lovend over zijn landgenoot. "Wanneer Carlos Sainz over goed materiaal beschikt, dan ben ik ervan overtuigd dat hij vooraan zal meestrijden om de punten. Hij zal dan ook in staat zijn om veel podiumplekken te veroveren", aldus Alguersuari tegenover de Spaanse sportkrant Marca.

Alguersuari, die in 2009 zijn debuut maakte in de Formule 1, vindt dat de kwaliteiten van Sainz op dit moment al duidelijk zijn voor het grote publiek en volgens hem is het dan ook geen verrassing meer dat Sainz zijn plek op de grid heeft veroverd. "Het gaat bij Carlos niet meer om kwaliteit, talent of wil, hij heeft namelijk allang bewezen dat hij thuishoort in de Formule 1. Hij is een uitstekende coureur en hij verdient het om op dit moment bij McLaren te rijden."

Zelf jaagt Alguersuari op dit moment heel andere doelen na in het leven. De voormalig F1-coureur gaat tegenwoordig door het leven als DJ. Ondanks dat hij slechts 30 jaar oud is, heeft hij gekozen om een ander pad te bewandelen in het leven en dit gaat hem tot nu toe goed af. In het interview met Marca laat de Alguersuari weten dat muziek altijd zijn andere passie is geweest in het leven.

6 reacties

    Breaking Officieel: Oostenrijkse overheid verleend F1 toestemming voor twee races