Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
F1 nieuws

Recordjacht Verstappen van begin tot eind te zien bij Viaplay

Een week na de GP van Nederland wordt er wederom geracet. Net als in Zandvoort is Viaplay natuurlijk van de partij en nemen ze je mee door het Formule 1-weekend. Gaat Max Verstappen hét record pakken?

Verstappen Zandvoort Q
Advertorial
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Zelf wil Max Verstappen vooral winnen. Dat hij daarmee in Italië een geweldig record kan pakken, daar maakt hij zich minder druk om. Toch zijn alle Formule 1-fans benieuwd of de Nederlander het dit weekend kan flikken tijdens Grand Prix op het iconische Autodromo di Monza. Viaplay volgt Verstappen en zijn negentien F1-collega's het hele raceweekend in Italië op de voet.

Dat begint al op vrijdag, met de eerste vrije training, die vanaf 13:30 uur live te zien is op de streamingsdienst, gevolgd door de F2- en F3-kwalificatie. Om 17:00 uur kan je vervolgens inschakelen voor de tweede vrije training, met daaraan vast het praatprogramma Shakedown, waarin presentatrice Amber Brantsen samen met analisten Giedo van der Garde, Tom Coronel en Ernest Knoors de vrijdag en alle andere F1-nieuwtjes bespreken.

Op zaterdag gaat het Formule 1-geweld gewoon verder en kan Verstappen tijdens VT3, vanaf 12:30 uur live te zien op Viaplay, de puntjes op de i zetten. De jacht op een verbetering van het geweldige Vettel-record, de tiende overwinning op een rij, begint zaterdagmiddag om 16:00 uur pas echt tijdens de kwalificatie. De voorbeschouwing begint om 15:30 uur.

Op zondag kan Verstappen die tiende achtereenvolgende zege pakken tijdens de GP van Italië. De Viaplay-uitzending start om 14:00 uur, gevolgd door de race om 15:00 uur. Zo'n anderhalf uur lang verzorgen Nelson Valkenburg en Melroy Heemskerk je van commentaar tijdens de recordjacht van Verstappen.

Na afloop wordt er natuurlijk uitgebreid teruggeblikt met reacties vanaf het circuit en analyses uit de studio, waar Van der Garde en Knoors het hele weekend de vaste gasten zijn. Op maandag krijg je als kers op de taart nog het praatprogramma In de Slipstream, waarbij Allard Kalff en Kees van der Grint hun ongezouten meningen geven aan presentatrice Anne-Greet Haars.

Tijdschema Viaplay programmering GP Italië

Dag Programma Aanvangstijd
Vrijdag 1e vrije training 13:30
Vrijdag 2e vrije training 17:00
Vrijdag Shakedown 18:00
Zaterdag 3e vrije training 12:30
Zaterdag Voorbeschouwing + Kwalificatie 15:30
Zondag Voorbeschouwing+race 14:00
Maandag In de slipstream 18:00
Forbidden

Weddenschappen Max Verstappen

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

Formule 1 GP Italië 2023 RN365 Nieuwsdossier

Viaplay

Unibet
x
Lewis De vurige Red Bull-wens die Hamilton niet hardop uit wil spreken