© Getty Images / Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

'Red Bull stapt over op Honda-motoren, Ricciardo blijft'

10 jun. 2018 10:41 Ruud Dimmers 4 reacties
Er komen steeds meer geruchten dat Red Bull volgend seizoen met Honda-motoren rijdt. Het team zou de overstap maken van Renault naar Honda. Daarnaast tekent Daniel Ricciardo een nieuw contract bij het team tot en met 2020.

'Red Bull kiest voor Honda'

De Grand Prix van Canada is een belangrijke graadmeter voor Honda en Renault. Beide fabrikanten hebben een upgrade van hun motor meegenomen en willen volgend jaar achterin de Red Bull liggen. Het team van Verstappen en Ricciardo kan rustig afwachten en alle data bestuderen voordat het een keuze maakt.

Volgens diverse kanalen is de deal in kannen en kruiken en ligt de Honda volgend jaar achterin de auto van Verstappen en Ricciardo. Een insider laat aan Speedweek weten dat de keuze voor Honda gemaakt is: "De vooruitgang van Honda is duidelijk zichtbaar. Ik ben ervan overtuigd dat ze in 2019 beter presteren dan Renault."

Ondertussen lijkt ook Daniel Ricciardo langer bij Red Bull te blijven. De Australiër werd ook in verband gebracht met Ferrari, maar geeft toch de voorkeur aan een langer verblijf bij Red Bull waar hij een gelijke behandeling krijgt. Red Bull wil rond de thuisrace in Oostenrijk, eind juni, de nieuwe deals presenteren aan het grote publiek.

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen