Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Renault F1

Renault-coureur crasht tijdens F1-demonstratie

Tijdens een Formule 1-demonstratie in Sao Paulo heeft een Renault-coureur zijn auto in de muur geparkeerd voor de ogen van het publiek. De coureur wilde zijn auto met halve spin draaien om terug te keren, maar dat mislukte compleet.

Renault f1 caio collet demo
Video
Naar nieuwsoverzicht © Reddit

Renault-ontwikkelingscoureur Caio Collet was door het Franse team opgetrommeld om zijn kunsten te vertonen achter het stuur van een Formule 1-auto, maar het verliep niet zoals hij had gewild. Toen hij een spin inzette om terug te keren naar de basis gaf de zeventienjarige Braziliaan onvoldoende gas. Hiermee zette hij koers richting de muur.

Overigens was dat slechts het begin van de pech voor Renault tijdens de demonstratie. Nadat Collet was geholpen en weer op weg kon gaan, kreeg de auto te kampen met mechanische problemen en viel hij stil.

Voordat Collet zijn Renault op een ietwat knullige manier in de muur parkeerde, had hij de smaak overigens wel flink te pakken. In onderstaande video is te zien hoe de zeventienjarige donuts draait op het Braziliaanse asfalt.

Beluister hieronder de nieuwste Formule 1-podcast met autocoureur Tim Coronel, F1-journalist Ruud Dimmers en host Jeroen van Inkel.

Max Verstappen is de grote favoriet voor de overwinning tijdens de Grand Prix van Bahrein. Zal Verstappen wederom zegevieren in Bahrein? Als de Nederlander wint, betaalt Unibet maar liefst 30 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+.

Win 30 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Analyse Wat nu voor Horner en Red Bull?