Welkom bij RacingNews365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RacingNews365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Meld je aan
Nico Hulkenberg

Renault neemt afscheid van Hulkenberg met hilarische video

Na drie jaar voor Renault te hebben gereden kwam er in Abu Dhabi een einde aan de verbintenis van Nico Hulkenberg aan het Formule 1-team. Met een video waarin allerlei grappige momenten met de Duitser voorkomen, neemt de renstal afscheid van de coureur.

Hulkenberg
Video
Naar nieuwsoverzicht © Renault

Nico Hulkenberg heeft na de Grand Prix van Abu Dhabi gedag gezegd aan de Formule 1, maar niet voordat het fabrieksteam van Renault hem uitzwaaide middels een aan hem opgedragen video. In de video zijn de beste en grappigste momenten uit de carrière van de Hulk te zien.

Hulkenberg reed in drie seizoen 62 wedstrijden voor Renault en kwam in die tijd negen zesde en twee vijfde plaatsen. In 2018 haalde hij zijn beste eindklassering, hij werd toen zevende in het kampioenschap met 69 punten.

Houdt de FIA de hand boven het hoofd van Ferrari? Hoor daarover meer in de nieuwste F1-podcast van RacingNews365, met F1-journalisten Ruud Dimmers, Jan van der Burgt en gastheer Jeroen van Inkel.

2 reacties

RN365 Special
Verstappen koestert 'huwelijk' met geliefde Lambiase: "Maar wie is het mannetje, wie het vrouwtje?"

RacingNews365 zat na het F1-seizoen samen met niemand minder dan Max Verstappen voor een exclusief interview. In dit eerste deel vertelt Max over Gianpiero 'GP' Lambiase, zijn race-engineer met wie hij als het even kan voor altijd samen wil werken. Hij beschrijft de onderlinge relatie gekscherend als een 'huwelijk'. Maar wie is nou het mannetje en wie het vrouwtje?

Lees meer
Viaplay
x
Breaking Ferrari en teambaas Binotto uit elkaar