Welkom bij RacingNews365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RacingNews365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Meld je aan
Formule 1 2020

Stel je vragen voor de nieuwe RacingNews365 Formule 1-podcast

Het is weer zover. Na een daverende overwinning van Max Verstappen gaat het RacingNews365-panel het tweede raceweekend in Groot-Brittannië uitvoerig bespreken en misschien komt ook jouw prangende vraag aan bod.

Op Silverstone stond dit weekend alweer het vijfde raceweekend van het seizoen op het programma. Na vier relatief dominante Mercedes-overwinningen waren het dit keer Max Verstappen en Red Bull die de Silver Arrows het nakijken gaven. In de nieuwste RacingNews365 Formule 1-podcast wordt er uiteraard uitgebreid stilgestaan bij de prachtige overwinning van de Nederlander. Maar er zijn natuurlijk ook genoeg andere dingen te bespreken. Wat te denken van de uitspraak in de zaak van de brake ducts van Racing Point?

Ook jouw prangende vragen kunnen behandeld worden in de kersverse RacingNews365 Formule 1-podcast. Heb jij een vraag over het afgelopen raceweekend en alles wat er speelde op Silverstone? Schroom dan niet om deze te stellen in een reactie onder dit artikel of via een van onze sociale media kanalen. Autocoureur Tom Coronel, Formule 1-journalist Ruud Dimmers en presentator Thomas van Groningen behandelen dan de beste vragen in de nieuwste aflevering van de podcast.

De nieuwe F1-podcast van RacingNews365 is maandag te beluisteren via de website, Apple Podcasts en Spotify.

Formule 1 GP Groot-Brittannië 2020 RN365 Nieuwsdossier

18 reacties

RN365 Special
Verstappen koestert 'huwelijk' met geliefde Lambiase: "Maar wie is het mannetje, wie het vrouwtje?"

RacingNews365 zat na het F1-seizoen samen met niemand minder dan Max Verstappen voor een exclusief interview. In dit eerste deel vertelt Max over Gianpiero 'GP' Lambiase, zijn race-engineer met wie hij als het even kan voor altijd samen wil werken. Hij beschrijft de onderlinge relatie gekscherend als een 'huwelijk'. Maar wie is nou het mannetje en wie het vrouwtje?

Lees meer
Viaplay
x
Domenicali Hoogste F1-baas doet een oproep aan Ferrari na vertrek Binotto