Welkom bij RN365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RN365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Max Verstappen

Verstappen somber gestemd voor GP Singapore: "Het zag er niet goed uit"

Max Verstappen verwacht niet dat hij vanaf zijn vierde startplaats de Grand Prix van Singapore naar zijn hand kan zetten. De Red Bull-coureur erkent dat zijn team dit weekend de mindere is ten opzichte van Mercedes en Ferrari.

Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Singapore GP Pte. Ltd

De felbegeerde poleposition of eerste startrij werd uiteindelijk slechts een vierde plek voor Max Verstappen. Red Bull kwam in de kwalificatie niet in het stuk voor, maar vaak weet de renstal in de races ijzersterk voor de dag te komen. In Singapore zijn de verwachtingen van Verstappen niet bijzonder optimistisch voor de race.

"Ik denk dat we afhankelijk zijn van wat er voor ons zal gebeuren. Ik geloof niet dat wij zelf echt de snelheid hebben om aan te vallen. Je zag op vrijdag al dat het niet helemaal lekker liep in de long runs, dus ons resultaat komt niet helemaal als een verrassing", aldus Verstappen ten overstaan van RacingNews365.

"Op dit moment is het erg moeilijk om iets te voorspellen. Als vierde starten is niet geweldig, maar we proberen er het beste van te maken. Je weet nooit wat er tijdens de race kan gebeuren met een safety car of iets soortgelijks."

Verstappen wordt daarbij fijntjes gewezen op een startcrash zoals die in 2017. Destijds vlogen de eerste drie coureurs, twee Ferrari's en Verstappen, er gezamenlijk vanaf bij de start. "Bij een herhaling daarvan zit ik er nu gelukkig niet bij", grapt de Red Bull-coureur.

Met medewerking van Joe van Burik.

RN365 Nieuwsdossier Formule 1 GP Singapore 2019

Volg hier het laatste nieuws over de Formule 1 GP van Singapore.

5 reacties

    Breaking FIA bevestigt nieuwe F1-regels, Mercedes verliest DAS-systeem