Video: De beste race van Jos Verstappen met het prachtige commentaar van Olav Mol

23 sep. 2017 18:33 Ruud Dimmers 0 reacties

Jos Verstappen schittert in de regen in Maleisië

De GP van Maleisië lijkt in 2001 voor Jos verstappen uit te lopen op een drama. De Arrows wil het hele weekend niet en Jos heeft er flink de balen in na de kwalificatie. Vanaf een achttiende positie start hij de wedstrijd, maar dankzij een superstart en chaos in de eerste bocht stoomt hij op naar de zesde positie in de eerste ronde. 

Enkele ronden later worden de beide Ferrari's verrast door de plotselinge regenval en zien we Jos terug op een vierde positie. De Arrows coureur ligt na een goede pitstop zelfs op de derde plaats. Op de natte baan pakt hij vervolgens H-H Frentzen voor de tweede positie. 

Helaas voor de Nederlander houdt de regen niet de hele race aan, maar Verstappen is verwikkeld in een prachtig gevecht met Hakkinen en Frentzen. Naarmate de baan droger wordt moet Jos wat meer terrein prijs geven en helaas een tweede stop maken, waardoor hij als zevende finisht. 

Destijds betekende een zevende positie geen WK punten, maar de fans over de hele wereld konden genieten van een prachtig schouwspel. Bekijk hier de clip van Jos Verstappen in Maleisië met het enthousiaste commentaar van Olav Mol.

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen