Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1 Grand Prix Singapore 2024

Zo kijk jij de F1 GP Singapore 2024 live op TV

Singapore blijft een circuit waar Red Bull het moeilijk heeft en de concurrentie sterk is, wat ongetwijfeld spektakel zal opleveren. Lees in dit artikel hoe je de F1 GP van Singapore live op tv kunt volgen.

De F1 GP van Singapore 2024 live op TV

Met nog maar zeven races te gaan dit seizoen wordt de titelstrijd steeds spannender. Des te meer reden om niets te missen van de altijd spannende races op het Marina Bay Street Circuit. De GP van Singapore wordt natuurlijk weer live in de huiskamers gebracht door Viaplay. De streamingdienst begint zondag om 13:00 uur met een uitgebreide voorbeschouwing, waarbij Mike Hezemans en Ernest Knoors aan de zijde van Amber Brantsen zitten. Op locatie zullen Nelson Valkenburg en Melroy Heemskerk het commentaar verzorgen tijdens de race.

De herhaling van de race kijk je op Viaplay TV (SBS 9). Deze uitzending start zondag om 20:00 uur. Daarnaast maakt de vaste pitreporter Chiel van Koldenhoven na afloop van de GP in Singapore een wandeling door de paddock en/of pitstraat met Ho-Pin Tung, de expert op locatie namens Viaplay. Op dat moment zullen zij terugblikken op het weekend en zo krijg je tevens een kijkje achter de schermen.

Bekijk hier live de GP van Singapore 2024 met Viaplay

Dit is hoe laat de race in Singapore start vandaag

De televisie (of je pc, smartphone of tablet) zet je vanaf 13:00 uur aan en dan ben jij je eigen regisseur. Je bepaalt zelf of je naar de reguliere racestream kijkt, of toch onboard meerijdt met Max Verstappen of met de andere coureurs. Tevens kun je ook overschakelen naar de live timing.

Als abonnee van Viaplay kan je in 2024 ook gratis de race bekijken met F1 TV Pro.

Mis geen seconde van de Grand Prix van Singapore!

Ook interessant:

Speel de RN365 F1 Bingo en win toffe prijzen

Maak de race in Singapore nu nog leuker met de RacingNews365 bingo en maak kans op toffe F1 prijzen zoals Verstappen schaalmodellen en caps. 

Wint Max Verstappen of een andere gekozen favoriet in Singapore? Dan betaalt Unibet maar liefst 50 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+.

Win 50 keer jouw inzet!
Viaplay
x
Italiaanse media Verstappen klaar om taboe te doorbreken, Ferrari krijgt 'dubbele knock-out'