Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1 Grand Prix Spanje 2022

Zo kijk jij de Formule 1 GP van Spanje live op tv

Max Verstappen stuurt zijn Red Bull RB18 vanmiddag naar de eerste startrij op de grid, om van daaruit Charles Leclerc aan te vallen. Jij hoeft daar geen minuut en zelfs geen seconde van te missen, want je kijkt 't live op tv. Hoe? Dat lees je hieronder.

Verstappen Spain
Advertorial
Naar nieuwsoverzicht © RN365/Michael Potts

Hoe laat begint de Formule 1 Grand Prix van Spanje?

De Grand Prix van Spanje volgt een oer-Europees tijdschema. Dat betekent dat de race om 15:00 uur begint. Max Verstappen was dit weekend nog geen enkele keer het snelst, maar enkel vandaag worden de punten verdeeld. Rond de klok van 16:30 uur weten we normaal gesproken of hij opnieuw een slag heeft kunnen slaan.

Waar kan ik de Grand Prix van Spanje op TV kijken?

Natuurlijk kijk je ook dit weekend weer alle actie van de Formule 1 live met Viaplay, de nieuwe F1-aanbieder in Nederland. Kijken doe je met de Viaplay-app op je televisie, je tablet, je smartphone of in je browser.

Buiten de app om kun je Viaplay kijken op de kanalen 200 van Ziggo en 225 bij KPN.

Meer informatie over Viaplay en de laatste aanbieding(en) vind je hier.

Formule 1 GP Spanje bij Viaplay

Dit weekend schuiven als analisten in de studio van Viaplay Christijan Albers en Giedo van der Garde aan. Zijn schijnen hun licht op de actie op en naast de baan, dit alles natuurlijk onder leiding van gastvrouw Amber Brantsen.

Natuurlijk zal er ook regelmatig geschakeld worden tussen de studio en het circuit, of dat nu met de vaste commentatoren Melroy Heemskerk en Nelson Valkenburg is, of toch met pitreporter Stephane Kox. Die heeft onder andere met enige regelmaat Mika Hakkinen voor de microfoon als Viaplay-analist op locatie.

Bepaal je nou liever helemaal zelf wat je wil zien, dat kan natuurlijk ook. Als een ware regisseur schakel je zelf tussen de live beelden, onboardbeelden of bijvoorbeeld de beelden uit de pitstraat.

GP van Spanje op RacingNews365

Beschik je vandaag niet over een scherm met de juiste apps, dan kan je natuurlijk ook altijd afstemmen op deze website. Zoals altijd doen we live verslag van de race, waarin we tevens de belangrijkste beelden vanaf het circuit laten zien. Met de live timing blijf je bovendien te allen tijde op de hoogte van de actuele stand.

Klik hier voor de Formule 1-liveblog.

Kijk live de Grand Prix van Spanje op Viaplay

Formule 1 GP Spanje 2022 RN365 Nieuwsdossier

Viaplay
RN365 Special
RacingNews365 premium: Hét abonnement voor de echte racefan!

Beleef het F1-seizoen als nooit te voren met RN365 premium en profiteer onder meer van een exclusieve app en advertentievrije site.

Lees meer
x
RN365 F1-podcast Verstappen wekt verbazing alom: "Dat was echt belachelijk"