Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Daniel Ricciardo

Breaking: Ricciardo per direct aan de kant gezet bij RB

Daniel Ricciardo maakt het Formule 1-seizoen niet af. De Australiër sorteerde in Singapore al voor op een vroegtijdig afscheid en dat is nu definitief.

Ricciardo Baku
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Voor de tweede keer dit seizoen is er een Formule 1-coureur die nog voor de laatste race het strijdtoneel moet verlaten. Daniel Ricciardo stond al het hele jaar onder druk binnen Red Bull en dat is hem nu fataal geworden. Red Bull maakt zijn afscheid bekend in een uitgebreid dankwoord.

Deze ingreep bij het opleidingsteam van Red Bull zat er al een tijdje aan te komen. Tijdens de zomerstop stond Ricciardo al onder druk, maar mocht hij ondanks de matige resultaten toch aanblijven. Echter tijdens de 'herfststop' is er tóch anders besloten. Ricciardo, die in 2023 het stoeltje bij het toenmalige AlphaTauri overnam van Nyck de Vries, heeft zo maar een jaartje kunnen genieten van zijn terugkeer in de Formule 1. 

VCARB heeft in Liam Lawson zijn vervanger aangekondigd. Lawson zit in de auto in Austin en krijgt zes races om zich te bewijzen.

Profiteer tijdelijk van deze online live casino welkomstbonus en claim jouw gratis €50 aan free spins als je €25 of meer inzet.

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+.

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Breaking Ricciardo per direct aan de kant gezet bij RB