Furieuze Horner is klaar met Renault, geen zorgen over motor Max Verstappen

14 apr. 2018 07:22 Jan van der Burgt 0 reacties
Christian Horner lijkt even helemaal klaar te zijn met Renault. Na opnieuw een motorprobleem voor Daniel Ricciardo in de derde vrije training, lukt het de Red Bull-teambaas niet zijn frustraties te verbergen.

Problemen voor Verstappen lijken mee te vallen

"Dit is nu al de tweede race op rij dat er problemen zijn. Ik heb te doen met de jongens aan Daniel zijn kant van de pitbox. Ze zullen echter terugvechten en klaar zijn voor de kwalificatie", aldus Horner in gesprek met Sky Sports F1.

Op de vraag of het team voldoende tijd heeft om de juiste onderdelen te verwisselen, antwoordde hij: "Ik weet niet of bijvoorbeeld ook de verbrandingsmotor beschadigd is of alleen de turbo, maar onze jongens hebben helaas vaak genoeg een motor moeten verwisselen. Ze hebben wat dat betreft genoeg kunnen oefenen."

Of hij ontgoocheld is door de nieuwe problemen?: "Dat lijkt me een understatement."

Volgens Horner zijn er geen grote zorgen over de motor van Max Verstappen, die klaagde over een verlies van vermogen vlak voor het opschakelen: "Het voelde voor hem hetzelfde als in Bakoe vorig jaar, maar laten we hopen dat het iets anders is. Aan zijn kant van de pitbox heerst in ieder geval geen paniek."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen