Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

Hoe Verstappen zich wil blijven verbeteren als coureur

Max Verstappen begint alweer aan zijn zevende seizoen in de Formule 1, maar hij blijft zich nog altijd ontwikkelen als coureur. Zo doet hij dat.

Max Verstappen heeft er inmiddels 119 races op zitten in de Formule 1, maar de 23-jarige Nederlander rust niet op zijn lauweren. Hij wil zich als coureur blijven ontwikkelen en legt ten overstaan van geselecteerde media, waaronder RacingNews365 uit hoe hij dat doet.

“Ik kijk races terug, analyseer race-weekenden. Je leert al veel van terugkijken, en hoort dan ook wat andere teams zeggen", zegt Verstappen. Op fysiek gebied heeft hij het al prima voor elkaar, beweert hij. "Maar ik wil mij vooral op het rijvlak verbeteren, niet op het gebied van fitness."

Verstappen heeft geen plan uitgestippeld om aan zijn persoonlijke ontwikkeling als coureur te werken, legt hij uit. "Het is nooit goed genoeg. Ieder jaar moet je het weer beter doen in de kwalificatie, consistenter worden in de race, beter op banden, beter worden in de setup van de auto. Maar dat is een natuurlijk proces en ik kan niet uitleggen wat het precies is."

Forbidden

Weddenschappen Max Verstappen

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

0 reacties

Viaplay
RN365 Special
RacingNews365 premium: Hét abonnement voor de echte racefan!

Beleef het F1-seizoen als nooit te voren met RN365 premium en profiteer onder meer van een exclusieve app en advertentievrije site.

Lees meer
x
Breaking Goed nieuws voor toekomst Belgische Grand Prix na beslissing F1