© Haas F1

Nieuwsoverzicht

'Kevin Magnussen is hartstikke gek'

16 jul. 2018 14:30 Jan van der Burgt 5 reacties
DTM- en Force India-testcoureurs Daniel Juncadella pleit voor hogere straffen voor F1-coureurs naarmate ze vaker de fout in gaan. Hij noemt daarbij de namen van Kevin Magnussen en Max Verstappen als voorbeeld.

Juncadella pleit voor hogere straffen na meerdere incidenten

Er wordt de laatste tijd weer veel gezegd en geschreven over de inconsequente straffen die uit zouden worden gedeeld in de Formule 1. DTM-coureur Daniel Juncadella geeft aan dat de wedstrijdleiding belast is met een zware taak, maar reikt de wedstrijdleiding daarnaast nog wat suggesties aan.

De Spanjaard is bijvoorbeeld niet gecharmeerd van Kevin Magnussen, die op Silverstone herhaaldelijk Fernando Alonso van de baan drukte: "Die jongen is gek", zo laat Juncadella in gesprek met met Motorsport.com weten.

"Bij het bestraffen van iemand als Kevin Magnussen zou de wedstrijdleiding eigenlijk moeten kijken naar eerdere vergrijpen en de straffen in hoogte laten oplopen. Ik denk dat dat de enige manier is om agressieve jongens, waar ik bijvoorbeeld ook Max Verstappen toe reken, tot rust te manen."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen