Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

"Leclerc heeft meer potentie dan Verstappen"

Max Verstappen en Charles Leclerc vertolkten hoofdrollen tijdens de Grand Prix van Japan. De Ferrari-coureur was de bad guy, Verstappen het slachtoffer. Ze zullen elkaar nog wel vaker tegenkomen in de toekomst, waarbij voormalig Ferrari Formule 1-coureur Eddie Irvine denkt dat de Monegask meer in zijn mars heeft dan Verstappen.

Leclerc Verstappen gevecht
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Getty Images/Red Bull Contentpool

Max Verstappen en Charles Leclerc zijn ongetwijfeld twee van de grote F1-sterren van de toekomst. Beide coureurs zijn in potentie wereldtitelmateriaal, maar als Eddie Irvine desondanks de betere van de twee moet aanwijzen, komt hij niet bij de Red Bull-coureur uit.

"Ik denk dat Charles beter is dan Verstappen. Hij is snel, intelligent, werkt hard, dat terwijl de Nederlander na enkele jaren in de Formule 1 nog steeds domme fouten maakt", zo meldt de Ier in gesprek met Gazzetta TV. "Ik denk dat met het oog op de toekomst Leclerc meer potentie heeft dan Verstappen."

De uitspraken van Eddie Irvine, die van 1996 tot en met 1999 voor Ferrari naast Michael Schumacher reed, werden opgetekend vóór het Grand Prix-weekend in Japan, waarin de Monegask opzichtig de fout in ging en Max Verstappen uit de race kegelde in de twee bocht van de race.

Luister hieronder naar de nieuwste 1-podcast van RacingNews365, waarin Tom Coronel, Joe van Burik en Rudy van Buren onder andere stilstaan bij de rivaliteit tussen Verstappen en Leclerc.

Abonneer je op ons YouTube-kanaal en mis niets van de Formule 1.

Abonneer je op ons YouTube-kanaal.

Praat mee!

Viaplay
x
Sponsor 'Ferrari kaapt grote sponsor Mercedes en evenaart megadeal Red Bull'