Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1 Grand Prix Bahrein 2024

Live reacties na pole voor Verstappen in Bahrein

Volg Max Verstappen live tijdens de kwalificatie voor de Formule 1 Grand Prix van Bahrein! Tijdens de vrije trainingen was de Nederlander geen enkele keer de snelste, maar weet hij het tijdens de kwalificatie allemaal aan elkaar te knopen om zijn 33e poleposition te veroveren?

Verstappen Red Bull Bahrein
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Red Bull Content Pool

Daniel Ricciardo was de snelste tijdens de eerste vrije training, gevolgd door Lewis Hamilton als snelste man tijdens de tweede vrije training. Vrijdagmiddag topte Carlos Sainz de tijdenlijst. Drie verschillende coureurs en drie verschillende constructeurs.

Red Bull en Max Verstappen kwamen er nog niet echt aan te pas op pure snelheid. Het beste resultaat was de P3 van Verstappen tijdens de derde vrije training, maar tijdens de longruns zag zijn pace er wel goed uit. De grote vraag tijdens de kwalificatie is: wie weet zijn hoofd koel te houden en pakte dus de eerste poleposition van het jaar?

Onderstaand vind je de livetiming en de liveblog. De tijden verversen automatisch tijdens de kwalificatie, zodat je altijd op de hoogte bent van de actuele stand. In de blog voorzien we jou van het laatste nieuws en alle ontwikkelingen tijdens de kwalificatie in Bahrein. Je kan eenvoudig switchen tussen de livetiming en de liveblog via het onderstaande blok.

Kwalificatie - Bahrein

# Coureur Team Tijd Band
Resultaten worden geladen...

Abonneer je op ons YouTube-kanaal en mis niets van de Formule 1.

Abonneer je op ons YouTube-kanaal.

Praat mee!

Viaplay
x
Max F1-fans verdeeld over toekomst Verstappen