Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1 Grand Prix Groot-Brittannië 2024

Live reacties na spannende strijd tussen Verstappen en Hamilton in Groot-Brittannië

Volg Max Verstappen live tijdens de Grand Prix van Groot-Brittannië! Kan Verstappen terugslaan nadat hij in de kwalificatie werd verslagen door alle drie de thuisrijders?

Verstappen Qualifying Silverstone
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Max Verstappen kende een zeer lastige kwalificatie. De Nederlander raakte in Q1 buiten de baan en moest even door het grind. Hierbij liep de RB20 zoveel schade op dat Verstappen eigenlijk geen moment écht mee kon strijden om poleposition. De regerend wereldkampioen wist nog wel knap P4 te pakken. Voor hem staan maar liefst drie Britten met George Russell vanaf poleposition. Lewis Hamilton maakt de eerste startrij voor Mercedes compleet met Lando Norris daar vlak achter. Krijgen de Britten een thuisoverwinning of weet Verstappen met zijn gerepareerde Red Bull in het hol van de leeuw te winnen?

Onderstaand vind je de livetiming en de liveblog. De tijden verversen automatisch tijdens de race, zodat je altijd op de hoogte bent van de actuele stand. In de blog voorzien we jou van het laatste nieuws en alle ontwikkelingen tijdens de race in Groot-Brittannië. Je kan eenvoudig switchen tussen de livetiming en de liveblog via het onderstaande blok.

Race - Groot-Brittannië

Unibet
# Coureur Team Tijd Band
Resultaten worden geladen...

Ook interessant:

Win gouden tickets voor GP België!

Abonneer je nu op ons YouTube-kanaal en maak kans op gouden tickets!

We verloten maar liefst 10 schaalmodellen en 10 caps onder onze YouTube-abonnees! Maak nu kans op één van deze prijzen door je te abonneren op ons YouTube-kanaal én te reageren onder de video via de onderstaande knop.

Abonneer, reageer en win!

Praat mee!

Viaplay
x
Steun voor Verstappen Massa: "Het gaat nu te ver"