Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1 2020

OFFICIEEL: Formule 1 breidt racekalender uit met twee nieuwe races

De FIA heeft de Grands Prix van Rusland en Mugello officieel toegevoegd aan de Formule 1-kalender van 2020. Daarmee komt het totaal aantal races nu op tien.

De bestaande kalender strekte met in totaal acht Formule 1 Grands Prix tot en met 6 september. Daar zijn nu een tweede race op Italiaanse bodem, namelijk een allereerste Formule 1-race op Mugello, en de Grand Prix van Rusland aan toegevoegd. Mugello doet men een week na de Grand Prix van Italië op Monza op 13 september aan, waarmee een derde drieluik aan races gecompleteerd wordt. De race op het Sochi Autodrom volgt twee weken later.

Of en welke races er nog gaan volgen op de eerste tien Grands Prix is formeel nog niet duidelijk. Het Portugese Portimao is nadrukkelijk in de running voor een race en ook een drieluik in het Midden-Oosten (2x Bahrein, 1x Abu Dhabi) ter afsluiting van het seizoen lijkt relatief zeker. De Grand Prix van China leek echter ook een zekerheidje, maar die is door het annuleren van alle grote Chinese sportevenementen in 2020 gisteren toch komen te vervallen, wat maar weer aangeeft dat keiharde garanties gewoon niet kunnen worden afgegeven.

Bevestigde Formule 1-kalender 2020

GP Datum
Oostenrijk 5 juli
Oostenrijk (2) 12 juli
Hongarije 19 juli
Groot-Brittannië 2 augustus
Groot-Brittannië (2) 9 augustus
Spanje 16 augustus
België 30 augustus
Italië (Monza) 6 september
Toscane (Mugello) 13 september
Rusland 27 september

Max Verstappen is de grote favoriet voor de overwinning tijdens de Grand Prix van Bahrein. Zal Verstappen wederom zegevieren in Bahrein? Als de Nederlander wint, betaalt Unibet maar liefst 30 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+.

Win 30 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Analyse Wat nu voor Horner en Red Bull?