© Williams

Nieuwsoverzicht

'Stroll paste zitje in Force India-fabriek, overstap voor Singapore'

29 aug. 2018 15:45 René Oudman 2 reacties
Dat hij in de toekomst voor Force India gaat rijden lijkt een zekerheidje - zijn eigen teambazin vertelde tussen neus en lippen door al te verwachten dat hij vertrekt. Wanneer Lance Stroll echter achter het stuur van een knalroze wagen mag springen is voorlopig de vraag. De 19-jarige Canadees is al wel in de Force India-fabriek geweest om een zitje te passen.

Het doorgaans goed geïnformeerde RaceFans.net heeft dit via een interne bron bij Force India achterhaald. Stroll zou na de Belgische Grand Prix zijn doorgereisd naar Silverstone, waar de fabriek van het door Otmar Szafnauer geleide team staat.

Instappen voor de Grand Prix van Italië is onmogelijk, aangezien alles en iedereen zijn spullen al in Monza heeft staan. Sergio Pérez en Esteban Ocon zullen zodoende ook in de veertiende wedstrijd van dit seizoen plaatsnemen in de Force India's. De grote rijdersroulette laat daardoor nog even op zich wachten: de aanname is dat Stroll voor de Grand Prix van Singapore de benen neemt richting Force India.

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen