Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

'Stroll paste zitje in Force India-fabriek, overstap voor Singapore'

Dat hij in de toekomst voor Force India gaat rijden lijkt een zekerheidje - zijn eigen teambazin vertelde tussen neus en lippen door al te verwachten dat hij vertrekt. Wanneer Lance Stroll echter achter het stuur van een knalroze wagen mag springen is voorlopig de vraag. De 19-jarige Canadees is al wel in de Force India-fabriek geweest om een zitje te passen.

Het doorgaans goed geïnformeerde RaceFans.net heeft dit via een interne bron bij Force India achterhaald. Stroll zou na de Belgische Grand Prix zijn doorgereisd naar Silverstone, waar de fabriek van het door Otmar Szafnauer geleide team staat.

Instappen voor de Grand Prix van Italië is onmogelijk, aangezien alles en iedereen zijn spullen al in Monza heeft staan. Sergio Pérez en Esteban Ocon zullen zodoende ook in de veertiende wedstrijd van dit seizoen plaatsnemen in de Force India's. De grote rijdersroulette laat daardoor nog even op zich wachten: de aanname is dat Stroll voor de Grand Prix van Singapore de benen neemt richting Force India.

Viaplay
x
Max "Wolff zei tegen Verstappen: 'Neem Marko mee naar Mercedes'"