Welkom bij RN365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RN365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Max Verstappen

"Verstappen kan en zal voor opschudding gaan zorgen in de Formule 1"

Aan de vooravond van het 2020-seizoen druppelen de voorspellingen van prominente Formule 1-persoonlijkheden binnen. Gerhard Berger is de volgende oud-coureur die zich waagt aan een voorspelling.

Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Getty Images/Red Bull Contentpool

Nadat hij vijf wereldtitels bij elkaar wist te rijden in de afgelopen zes seizoenen is Lewis Hamilton in 2020 vanzelfsprekend de grote favoriet voor de wereldtitel, maar achter hem zijn er verschillende gegadigden die aanspraak maken op zijn Formule 1-troon.

Oud-Formule 1-coureur Gerhard Berger ziet in Max Verstappen de grootste rivaal van de zesvoudig Britse F1-kampioen. Logischerwijs hangt het wel af van de auto die hij van Red Bull en de motor die hij van Honda aangereikt zal krijgen.

"Als Verstappen een goede wagen krijgt, dan denk ik dat hij de eerste is die voor opschudding kan en zal zorgen. Het is een interessant figuur, en hij is eigenlijk pas net echt begonnen in de Formule 1", zo meent de Oostenrijker in gesprek met Motorsport Total.

Toch is Verstappen zeker nog geen perfecte coureur, meent Berger: "Op sommige momenten moet hij nog leren om zijn kalmte te bewaren, maar als hij dat onder controle weet te krijgen én een goede auto krijgt, dan zal hij enorm lastig te verslaan zijn."

Of de nieuwe Red Bull-bolide inderdaad goed genoeg is voor een wereldtitel, moet nog blijken, maar woensdag werd deze wel al aan de wereld getoond. Check het fotoalbum hieronder om in detail te zien wat er nieuw is aan de auto.

Fotoalbum

De nieuwe Red Bull van Verstappen in detail

De Red Bull Racing RB16 van Max Verstappen en Alexander Albon is onthuld. RacingNews365 licht in dit album de opvallendste veranderingen aan de 2020-wagen toe.

Bekijk het album

5 reacties